مقاله تحلیل ارتباط بین شاخص های تنوع گونه ای با عوامل محیطی با استفاده از داده های چند متغیره (مطالعه موردی : منطقه حفاظت شده بیجار کردستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل ارتباط بین شاخص های تنوع گونه ای با عوامل محیطی با استفاده از داده های چند متغیره (مطالعه موردی : منطقه حفاظت شده بیجار کردستان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل ارتباط بین شاخص های تنوع گونه ای با عوامل محیطی با استفاده از داده های چند متغیره (مطالعه موردی : منطقه حفاظت شده بیجار کردستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل ارتباط بین شاخص های تنوع گونه ای با عوامل محیطی با استفاده از داده های چند متغیره (مطالعه موردی : منطقه حفاظت شده بیجار کردستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل ارتباط بین شاخص های تنوع گونه ای با عوامل محیطی با استفاده از داده های چند متغیره (مطالعه موردی : منطقه حفاظت شده بیجار کردستان) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
تنوع زیستی موجود در اکوسیستم مرتع ، به طور مستقیم تحت تأثیر ویژگی های رویشی و تنوع گونه های گیاهی آن قرار دارد که هموارهمتضمن پایداری این اکوسیستم در مقابل آشفتگی های محیطی و زیستی است. در این تحقیق اثر تغییرات مدیریت های مختلف چرائی درمنطقه حفاظت شده بیجار استان کردستان ، با انتخاب سه منطقه امن (فقط تحت چرای حیات وحش) ، منطقه حفاظت شده (تحت چرای داماهلی و حیات وحش) و منطقه آزاد (فقط تحت چرای دام اهلی) بر تنوع گونه ای و عوامل محیطی پرداخته شده است. بدین منظور در هر مکانمرتعی با استفاده از فرمول ابرهارت، اندازه نمونه تعیین گردید و با استفاده از طرح نمونه برداری دو مرحله ای اقدام به اندازه گیری درصد تاجپوشش گونه ای گیاهی گردید. در هر مکان مرتعی پروفیل خاک حفر شده و ضمن بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک ، خصوصیاتفیزیوگرافی (شیب ، ارتفاع و جهت) و فاصله مکان های مورد مطالعه از روستا ، منابع آب و منابع انسان ساز تعیین گردید. شاخص هایغیرپارامتریک غنای گونه ای مارگالف، تنوع گونه هیل (N(1 و شانون- وینر محاسبه شد. به منظور بررسی ارتباط گونه ها با عوامل محیطی و تنوع از آنالیز مؤلفه های اصلی (PCA) استفاده شد. اختلاف معنی دار بین مکانهای مرتعی منطقه امن با حفاظت شده و آزاد در سطح یک درصد بااستفاده از شاخص مارگالف مشخص گردید. شاخص های غیر پارامتریک تنوع گونه ای هیل (N(1 و شانون – وینر اختلاف معنی داری را در سطحپنج درصد نشان دادند که این اختلاف نیز بین مراتع مناطق امن با مناطق حفاظت شده و آزاد می باشد. همچنین نتایج نشان داد که فاصله ازروستا جزء مهمترین متغیر های اثرگذار بر روی میزان تنوع گونه ای و غنای گونه ای شناخته شد. نتایج رج بندی نشان داد که بین تنوع گونهای با فاکتورهای خاک (مقدار ماده آلی ، کربن آلی و درصد شن) ارتباط مثبت و با (میزان درصد رس ،آهک ، هدایت الکتریکی و اسیدیتهخاک) ارتباط منفی وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.