مقاله کلسیم و ویتامین د موجود در مواد لبنی دو عامل مهم در پیشگیری از پوکی استخوان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کلسیم و ویتامین د موجود در مواد لبنی دو عامل مهم در پیشگیری از پوکی استخوان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کلسیم و ویتامین د موجود در مواد لبنی دو عامل مهم در پیشگیری از پوکی استخوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کلسیم و ویتامین د موجود در مواد لبنی دو عامل مهم در پیشگیری از پوکی استخوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کلسیم و ویتامین د موجود در مواد لبنی دو عامل مهم در پیشگیری از پوکی استخوان :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
مقدمه: عدم مصرف شیر و لبنیات و تغذیه نا مناسب و فاقد کلسیم از عوامل خطر شناخته شده در پوکی استخوان هستنداز آنجایی که کلسیم ناکافی در سن رشد ارتباط مستقیم با پوکی استخوان در طول زندگی دارد مطالعه حاضر با هدف چگونگی دریافت کلسیم و ویتامین د موجود درمواد لبنی دردانشجویان پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان و برخی عوامل موثر در آن صورت گرفت. مواد و روش ها: این پژوهش یک مطالعه توصیفی تحلیلی است که نمونه های پژوهش، ۱۲۰ دانشجوی پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان بودند. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه بود که توسط آن، میزان دریافت کلسیم وویتامین د از طریق مواد لبنی، و عوامل موثر بر آن مورد سنجش قرار گرفت. یافته ها: میزان دریافت کلسیم روزانه در ۹۱ درصداز نمونه های پژوهش و میزان دریافت ویتامین د در ۵/۹۷ درصد از نمونه های مورد پژوهش نا کافی بود، از بین عوامل مختلف موثر در کاهش مصرف مواد لبنی و کاهش دریافت کلسیم، عدم میل شخصی و از بین عوامل مختلف موثر در کاهش دریافت ویتامین د ، گران بودن مواد غذایی حاوی ویتامین د بیشترین درصد را به خود اختصاص دادند. بحث و نتیجه گیری: کاهش مصرف مواد لبنی و کاهش دریافت کلسیم و ویتامین د در دانشجویان، میتواند آنان را در معرض بیماریهایی از جمله پوکی استخوان قرار دهد، حال آنکه این گروه از دانشجویان متولیان سلامتی در جامعه هستند. به نظر می رسد فرهنگ سازی مصرف مواد لبنی در جامعه، همچنین در نظر گرفتن سیستم های حمایتی تغذیه ای در محیط های آموزشی برای رفع این مشکلات کمک کننده باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.