مقاله هیدرولیز آنزیمی پرمیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله هیدرولیز آنزیمی پرمیت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله هیدرولیز آنزیمی پرمیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هیدرولیز آنزیمی پرمیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله هیدرولیز آنزیمی پرمیت :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
پرمیت محصول جانبی کم ارزش حاصل از فرآیند پنیر سازی به روش اولترافیلتراسیون می باشد که معمولا دور ریخته می شود.با پیشرفت روز افزون در صنایع مختلف و حجم بالای تولید میزان پسماندها و ضایعات کارخانجات نیز افزایش می یابد.با استفاده از روش های مختلف می توان از این پسماندها محصولات جدید با ارزش تولید کرد و از آلودگی محیط زیست جلوگیری نمودو همچنین هزینه اضافی فرآیند را پوشش داد.از پرمیات می توان در جهت استاندارد سازی محتوای پروتئینی شیر پس چرخ، فرمولاسیون نان و فرمولاسیون دوغ استفاده نمود.در مجموع مطالعات نشان داده استفاده از پرمیت به عنوان یک جز تشکیل دهنده فرآورده ها می تواند در کیفیت محصول نهایی تاثیر داشته باشد.برتری مهم پرمیت نسبت به آب پنیر کارخانجاتی که با روش UF پنیر تولید می کنند این است که لاکتوز را می توان به صورت دست نخورده حفظ کرد ودرآن میکروب و آنزیمی وجود ندارد و از طرفی pH پرمیت در حدود ۵/۶ است که با pH مطلوب آنزیم بتا گالاکتوزیداز هم خوانی دارد.روش مطالعه: در این تحقیق پرمیت مورد آزمایش مربوط به کارخانه پگاه ارومیه بوده است که نمونه های حرارت دیده و بدون حرارت با استفاده از سه نسبت آنزیمی ( با استفاده از آنزیم بتا گالاکتوزیداز) در سه رنج دمایی انکوبه شده و مورد هیدرولیز قرار گرفتند. و محصولات عمل با استفاده از دستگاه MilkoScan آنالیز گردید.و تغییرات pH و اسیدیته و کدورت در آن بررسی گردید.یافته ها:نتایج نشان داد که نمونه حرارت دیده با غلظت آنزیمی ۱/۰ در مدت زمان ۱۵۰ دقیقه در دمایC 40 بهترین نتیجه را بدست می دهد.بحث و نتیجه گیری: با توجه به یافته های بدست آمده غلظت آنزیم مربوطه و دما و زمان انکوبه شده در هیدرولیز آنزیمی مطلوب ارزیابی شد.حاصل عملیات هیدرولیز آنزیمی شیرینی ملایم و مطبوع تر می باشد که این شیرینی به معنی افزایش درصد قند نبوده و تاثیری بر میزان کالری زایی ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.