مقاله بررسی اثر بخشی رواندرمانی مبتنی بر بهبود کیفیت زندگی بر کاهش بعد عاطفی افسردگی مبتلایان به سوگ پیچیده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر بخشی رواندرمانی مبتنی بر بهبود کیفیت زندگی بر کاهش بعد عاطفی افسردگی مبتلایان به سوگ پیچیده دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر بخشی رواندرمانی مبتنی بر بهبود کیفیت زندگی بر کاهش بعد عاطفی افسردگی مبتلایان به سوگ پیچیده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر بخشی رواندرمانی مبتنی بر بهبود کیفیت زندگی بر کاهش بعد عاطفی افسردگی مبتلایان به سوگ پیچیده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر بخشی رواندرمانی مبتنی بر بهبود کیفیت زندگی بر کاهش بعد عاطفی افسردگی مبتلایان به سوگ پیچیده :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
زمینه و هدف: فقدان یک پدیده ی انسانی عمومی است. اما مردم با درجات مختلف به سوگ و سوگواری پاسخ می دهند.ابراز آن در بین افراد متفاوت و با ابرازهایی که به ترتیب از افسردگی به خشم و سپس به کناره گیری می رسد سوگوار میشوند. هدف تحقیق حاضر بررسی اثر بخشی رواندرمانی مبتنی بر بهبود کیفیت زندگی بر کاهش افسردگی مبتلایان بهسوگ پیچیده بود .روش تحقیق: این پژوهش از نوع نیمه آزمایشی با طرح پیش آزمون- پس آزمون با گروه کنترل است. جامعه آماری این پژوهش را کلیه مراجعهکنندگان به مراکز مشاوره شهرستان کاشمر در سال ۱۳۹۳ ، که بر اساس DSM-V-TR تشخیص سوگ پیچیده دریافت کردهاند، بودند. نمونه پژوهش شامل ۱۳ نفر مرد و زن بود که از بین داوطلبین شرکت در پژوهش، به صورت تصادفی انتخاب و در دو گروه آزمایش و گواه جایگزین شدند. (هر گروه ۱۵ نفر). زنان و مردان گروه آزمایش، به مدت ۸ جلسه تحت آموزش به شیوه روان درمانی مبتنی بر کیفیت زندگی قرار گرفتند. در پایان از هر دو گروه پس آزمون به عمل آمد. ابزار اندازه گیری در این پژوهش پرسشنامه افسردگی بک بود. داده ها توسط نرم افزار SPSS-22 و روش آماری تحلیل کوواریانس و تحلیل واریانس چند متغیری انجام شد. یافته ها: نتایج نشان داد که تفاوت مشاهده شده بین میانگین های نمرات افسردگی شرکت کنندگان گروه آزمایش کنترل برحسب عضویت گروهی در مرحله پس آزمون با ۹۹ درصد اطمینان معنی دار می باشد (P<0/01). میزان تأثیر این مداخله ۰/۴۳ بوده است. نتیجه گیری: یافته ها نشان دادکه رواندرمانی مبتنی بر بهبود کیفیت زندگی بر کاهش بعد عاطفی افسردگی مبتلایان به سوگ پیچیده تأثیر دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.