مقاله تحلیل و بررسی حقوق اختیارات و تکالیف زوجین در طلاق بائن براساس قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران و فقه امامیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل و بررسی حقوق اختیارات و تکالیف زوجین در طلاق بائن براساس قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران و فقه امامیه دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل و بررسی حقوق اختیارات و تکالیف زوجین در طلاق بائن براساس قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران و فقه امامیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل و بررسی حقوق اختیارات و تکالیف زوجین در طلاق بائن براساس قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران و فقه امامیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل و بررسی حقوق اختیارات و تکالیف زوجین در طلاق بائن براساس قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران و فقه امامیه :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
طلاق در یک تقسیم بندی کلی به طلاق بائن و طلاق رجعی تقسیم می شود. برخلاف طلاق رجعی که در آن برای شوهر حق رجوع وجود دارد، در طلاق بائن طلاق دهنده حق رجوع ندارد. طلاق بائن به طور کلی عقد نکاح را منحل می سازد و جدایی کامل میان زن و شوهر برقرار می کند. طلاق بائن انواعی دارد، طلاق زنانی که از عادت ماهانه مأیوسند و یائسه نامیده می شوند و طلاق زنانی که شوهران هنوز با آنها مباشرت نکرده اند و طلاق سوم و ; که قانون مدنی در ماده ۱۱۴۵ با شباهتی نزدیک به فقه امامیه به آنها اشاره نموده است. در طلاق بائن زوجین حقوق و تکالیفی دارند که از جمله مهمترین امتیازاتی که برای زوج در طلاق بائن در فقه امامیه وجود دارد این است که اگر طلاق به صورت بائن باشد نفقه ی زن بر شوهر واجب نیست مگر آن که باردار باشد. در طلاق «مبارات» که از اقسام طلاق بائن است حق زن و مرد در قبول طلاق یکسان و برابر است و از این حیث مرد مانند طلاق رجعی مورد حمایت قرار نگرفته و حقوق زن نیز مورد توجه قرار گرفته است و از جمله امتیازات برای زن در این نوع طلاق است و همچنین مسموع بودن، بدون مطالبه دلیل ادعای بائنه مبنی بر حامله بودن برای مطالبه نفقه نیز از جمله حقوق و اختیارات زن در طلاق بائن می باشد. لذا باتوجه به آنچه بیان شد ما در این پژوهش بر آن هستیم تا با بررسی قوانین موضوعه وف قه، ضمن شناساندن این حقوق و تکالیف و چگونگی و میزان آنها، به بحث در مورد ماهیت این نوع طلاق در فقه و حقوق بپردازیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.