مقاله خواص عملکردی ژل آلوئه ورا تحت اثر پیش تیمار اسمزی به کمک فراصوت در مقایسه با خشک کردن انجمادی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خواص عملکردی ژل آلوئه ورا تحت اثر پیش تیمار اسمزی به کمک فراصوت در مقایسه با خشک کردن انجمادی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خواص عملکردی ژل آلوئه ورا تحت اثر پیش تیمار اسمزی به کمک فراصوت در مقایسه با خشک کردن انجمادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص عملکردی ژل آلوئه ورا تحت اثر پیش تیمار اسمزی به کمک فراصوت در مقایسه با خشک کردن انجمادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خواص عملکردی ژل آلوئه ورا تحت اثر پیش تیمار اسمزی به کمک فراصوت در مقایسه با خشک کردن انجمادی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این تحقیق تغییرات خصوصات عملکردی ژل آلوئه ورا توسط خشک کردن اسمزی و با پیش تیمار اسمزی به کمک فراصوت و مقایسه با خشک کردن انجمادی بررسی شد. مکعبهای آلوئه ورا در محلول شکر با بریکس ها ی مختلف (۰، ۳۰، ۵۰) غوطه ور شده و به مدت ۲۰ و ۴۰ دقیقه در معرض امواج فراصوت قرار گرفتند. مشخص شد که با افزایش بریکس محلول اسمزی در صد افت آسمانان افزایش و ظرفیت نگهداری آب و ظرفیت جذب روغن به صورت معنی داری کاهش یافتند بیشترین جذب روغن مربوط به نمونه خشک شده به روش انجمادی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.