مقاله شناسایی عوامل پوسیدگی نرم باکتریایی سیردر استان همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی عوامل پوسیدگی نرم باکتریایی سیردر استان همدان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی عوامل پوسیدگی نرم باکتریایی سیردر استان همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی عوامل پوسیدگی نرم باکتریایی سیردر استان همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی عوامل پوسیدگی نرم باکتریایی سیردر استان همدان :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
از بوته های سیری که علائم رنگ پریدگی، زردی، کلروز، نکروز برگ و پوسیدگی طوقه داشتند، تعداد ۹ جدایه باکتری گرم منفی، میله ای شکل، متحرک، اکسیداز منفی و کاتالاز مثبت جدا که همه آنها از قند های گلوکز ، فروکتوز ، گالاکتوز ، سلوبیوز ، ملی بیوز ، سوکرز ، ریبوز ، مانیتول ، مانوز ، رامنوز و آرابینوز اسید تولید کردند. این جدایه ها به عنوان Pectobacterium carotovorum sub sp carotovorum شناسایی شدند. تعداد ۳ جدایه نتوانستند سوکرز را احیا و کازئین ، ژلاتین و توئین ۸۰ را هیدرولیز کنند. این جدایه ها لسیتیناز مثبت و سدیم گلوکونات را اکسید کرده اما فسفاتاز و اوره آز تولید نکردند، ولی به اریترو مایسین حساسیت نشان دادند این جدایه ها ویژگی های Pectobacterium spp را داشتند. تعداد ۳ جدایه روی محیط King,s B رنگ فلورسنت تولید، سوکرز را احیا ، توئین ۸۰ و کازئین را هیدرولیز و روی برگه های شمعدانی و توتون فوق حساسیت ایجاد و شیر را اسیدی و فسفاتاز تولید کردند، ولی نتوانستند ورقه های سیب زمینی را له و نشاسته را هیدرولیز کنند. در واکنش به اریترو مایسین نیمه حساس و لسیتیناز منفی بودند که این جدایه ها Pseudomonas syringae شناسایی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.