مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی بادرنجبویه ( Melissa officinalis L.) در پایداری روغن سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی بادرنجبویه ( Melissa officinalis L.) در پایداری روغن سویا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی بادرنجبویه ( Melissa officinalis L.) در پایداری روغن سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی بادرنجبویه ( Melissa officinalis L.) در پایداری روغن سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی بادرنجبویه ( Melissa officinalis L.) در پایداری روغن سویا :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
پایداری اکسیداتیو روغن ها و فراورده های غذایی پر چرب تحت تاثیر عوامل مختلفی مانند اکسیژن ، نور، حرارت، یون های فلزی و آنزیم ها قرار می گیرند و در نهایت فساد اکسیداتیو رخ می دهد. اکسیداسیون چربی ها منجر به کاهش ارزش غذایی روغن ها می گردد. برای جلوگیری از اکسیداسیون های سنتزی به مقدار زیادی در مورد غذایی به کار می روند. اما این آنتی اکسیدان ها با وجود کارایی بالا به دلیل احتمال سرطان زایی بودن و سمیت زیر سوال قرار گرفتند. به همین دلیل تهیه، تولید و شناسایی منابع آنتی اکسیدان های طبیعی به عنوان جانشین ضروری است. در این مطالعه عصاره متانلی ۸۰% گیاه بادرنجبویه تهیه و میزان ترکیبات فنلی و رزمارینیک اسید آن تعیین گردید و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره نیز توسط روش DPPH بررسی شد. در نهایت تاثیر عصاره گیاهی در به تاخیر انداختن فساد اکسیداتیو در روغن سویا از طریق آزمون پایداری روغن با دستگاه رنسیمت سنجیده شد. نتایج نشان داد که عصاره گیاه مورد بررسی غنی از ترکیبات فنلی و رزمارینیک اسید است. همچنین نتایج پایداری روغن نشان داد که عصاره گیاهی دارای توان بالایی برای پایداری روغن است و می توان آن را به عنوان منبعی از آنتی اکسیدان های طبیعی دانست که این اثر ناشی از حضور ترکیبات فنلی به ویژه رزمارینیک اسید در این گیاه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.