مقاله بررسی صفات مهم پومولوژیک در برخی ارقام گلابی (Pyrus spp) با استفاده از روش GGEbiplot


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی صفات مهم پومولوژیک در برخی ارقام گلابی (Pyrus spp) با استفاده از روش GGEbiplot دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی صفات مهم پومولوژیک در برخی ارقام گلابی (Pyrus spp) با استفاده از روش GGEbiplot  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی صفات مهم پومولوژیک در برخی ارقام گلابی (Pyrus spp) با استفاده از روش GGEbiplot،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی صفات مهم پومولوژیک در برخی ارقام گلابی (Pyrus spp) با استفاده از روش GGEbiplot :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی و ارتباط بین صفات مهم در ۱۳ رقم از گلابی های کاشته شده در ایستگاه تحقیقاتی کمالشهر کرج انجام شده است. در این بررسی از صفات پومولوژیک شامل وزن میوه، طول میوه، قطر میوه، نسبت طول به عرض میوه، سفتی بافت، اسیدیته PH، TSS، TA ، عملکرد و درصد تشکیل میوه نهایی استفاده شده است. روش آماری به کار رفته در این تحقیق، روش چند متغیره موسوم به GGEbiplot می باشد. دو مولفه اول در این روش در مجموع ۵۶/۱۸ درصد از کل واریانس را توجیه نمودند. بای پلات ارتباط بین صفات(هبستگی) نشان داد که صفات قطر میوه و سفتی بافت همبستگی مثبت و نزدیکی با یکدیگر دارند حال آنکه صفات طول میوه و درصد تشکیل میوه نهایی همبستگی و ارتباط منفی بایکدیگر داشتند. نمودار چند ضلعی اینحاصل از این روش بیشترین مقدار صفت عملکرد را در رقم Pachams Triumph برآورد نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.