مقاله ارزیابی عملکرد و صفات رویشی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط تاریخ کاشت و اندازه بنه گوناگون در دشت ورامین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی عملکرد و صفات رویشی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط تاریخ کاشت و اندازه بنه گوناگون در دشت ورامین دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عملکرد و صفات رویشی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط تاریخ کاشت و اندازه بنه گوناگون در دشت ورامین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عملکرد و صفات رویشی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط تاریخ کاشت و اندازه بنه گوناگون در دشت ورامین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عملکرد و صفات رویشی زعفران (Crocus sativus L.) در شرایط تاریخ کاشت و اندازه بنه گوناگون در دشت ورامین :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
بهمنظور انتخاب بهترین تاریخ کاشت و اندازه بنه بر بهبود میزان عملکرد گل و کلاله و همچنین صفات رویشی زعفران در دشت ورامین، پژوهشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه پژوهشی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران در منطقه پاکدشت واقع در دشت ورامین به اجرا – درآمد. اثر تاریخهای کشت، ۰۲ خرداد ۱D 61 شهریور ، ۲D 5 مهر ، ۳D ( و ۰۲ مهر ) ۴D بهعنوان عامل اصلی در شرایط کشت جوی و پشتهای و ۰ اندازه بنه، ۵ -۹ گرم ۱S،و۵-۹گرم S2 به عنوان عامل فرعی بر عملکرد و صفات رویشی زعفران ارزیابی گردید. نتایج این تحقیق نشان داد که اگرچه گلدهی در بنههای کشت شده در ۱D دیرتر از سایر تاریخها آغاز شد اما عملکرد گل و کلاله بیشتری نسبت به سایر تاریخها داشت. بعد از ۱D، عملکرد گل و کلاله بنه بزرگ در ۳D بیش از سایر تاریخها بود اما این اختلاف نسبت به ۲D معنیدار نبود. با به تعویق افتادن تاریخهای کشت و کاهش دما، گلدهی به ترتیب در ۴D, 3D و ۲D ، زودتر آغاز گردید. گلدهی در ۴D زودتر آغاز شد اما نسبت به سایر تاریخهای کشت پایینترین عملکرد گل و کلاله را داشت. عملکرد گل و کلاله در ۱S در هر تاریخ کشت نسبت به ۲S بیشتر بود. در ۱D تعداد جوانه سبز شده و وزن خشک کل برگ بیشتر از سایرین بود همچنین ۱D و ۲D دارای بیشترین طول برگها در جوانه اصلی و فرعی بودند که در تولید بنههای دختری در سال بعد میتواند مؤثر باشد. میزان تمام صفات رویشی در ۱S بیش از ۲S – بود. بطور کلی نتایج بیانگر آن است که کشت بنه درشت ۶۲- ۶۴ گرمی در تاریخ ۰۲ خرداد میتواند باعث بهبود عملکرد و صفات رویشی زعفران در دشت ورامین گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.