مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف کلرید کلسیم و گوگرد بر عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی در شرایط گلخانه ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف کلرید کلسیم و گوگرد بر عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی در شرایط گلخانه ای دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف کلرید کلسیم و گوگرد بر عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی در شرایط گلخانه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف کلرید کلسیم و گوگرد بر عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی در شرایط گلخانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف کلرید کلسیم و گوگرد بر عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی در شرایط گلخانه ای :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف کلرید کلسیم و سولفات گوگرد بر عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی در شرایط گلخانه ای، آزمایشی بصورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی، در گلخانه ای در نزدیکی یاسوج در سال زراعی ۹۳-۱۳۹۲ به اجرا در آمد. آزمایش بصورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی در ۹تیمار و ۳ تکرار اجرا شد . تیمارهای آزمایش عبارت بودند از: کود کلرید کلسیم (A) در سه سطح (۰، ۳، ۶ در هزار) و کود سولفات گوگرد (B) در سه سطح (۰، ۳ و ۶ در هزار) صفات مورد مطالعه شامل عملکرد میوه، تعداد میوه در بوته و سفتی گوشت میوه بود. بر اساس نتایج به دست آمده بیشترین تعداد میوه در بوته مربوط به تیمار Ca2 s2 (13/89) و بیشترین عملکرد میوه مربوط به تیمار Ca1 s2 (35/28) گرم در بوته بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.