مقاله بررسی کیفیت آب رود خانه کارون بر اساس شاخص بهداشتی کلی فرم و BOD در دو فصل گرم وسرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفیت آب رود خانه کارون بر اساس شاخص بهداشتی کلی فرم و BOD در دو فصل گرم وسرد دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت آب رود خانه کارون بر اساس شاخص بهداشتی کلی فرم و BOD در دو فصل گرم وسرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت آب رود خانه کارون بر اساس شاخص بهداشتی کلی فرم و BOD در دو فصل گرم وسرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت آب رود خانه کارون بر اساس شاخص بهداشتی کلی فرم و BOD در دو فصل گرم وسرد :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
داشتن منابع آب سالم پیش نیاز ضروری و اساسی برای حفظ محیط زیست و رشد و توسعه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی وفرهنگی کشور است. در هر منطقه با توجه به وضعیت اکولوژیک وسیستم های حفاظتی از منابع طبیعی موجود، شاخصهایاکولوژیک می تواند طراحی تا براساس توانمندیهای منطقه به حفظ منابع ارزشمند محیطی کمک نماید .شاخص بهداشتیو BOD از شاخص های مطرح در ارائه کیفیت منابع آبی می باشد.این تحقیق با هدف بررسی کیفی رودخانه کارون دربازه خوزستان انجام پذیرفته است. بدین منظور ۱۰ ایستگاه درمحدوده مورد نظر انتخاب و نمونه برداری در طول چهارفصل و در هرفصل دریک باردر سال ۱۳۹۱ انجام پذیرفت.دراین تحقیق ۱۱ فاکتور اکسیژن محلول، اکسیژن مورد نیازبیوشیمیایی، فسفات، نیترات، دما، pH و کلیفرم مدفوعی در ۱۰ ایستگاه مورد سنجش قرار گرفته اند. نتایج حاصله براساس شاخص کیفیت بهداشتی آب در طول نمونه برداری نشان می دهد که درایستگاهها ودو فصل مختلف بر اساساستاندارد منابع آبهای جاری در وضعیت خوب قراردارد.مقایسه میزان اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی براساس استانداردکشور انگلیس نشان میدهد که وضعیت کیفی آب رودخانه کارون در برخی ایستگاه ها در طبقه مشکوک ونیز آلودگیضعیف قرار داشته اما در مجموع دردو فصل سال از نظر (BOD(5 در طبقه نسبتاً پاک قرار دارند. نتایج مقایسه پارامترهایBOD و pH نشان داد پارامتر pH در محدوده استاندارد سازمان بهداشت جهانی وسازمان محیط زیست آمریکا می باشد.پارامتر BOD در ایستگاهها و فصول مختلف نشان می دهد که پارامترهای (BOD(5 در کل سال وفصول به تفکیک از حداستاندارد سازمان بهداشت جهانی و محیط زیست آمریکا پایین تر بوده است.در نهایت کیفیت آب ایستگاه های موردمطالعه در کلیه فصل ها و ایستگاه ها توجه به تراز استاندارد ملی و بین المللی کاربری دارند برای مصارف کشاورزی وآبزیان قابل مصرف می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.