مقاله استفاده از کود و ضایعات حیوانی در تولید محصول خرما
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استفاده از کود و ضایعات حیوانی در تولید محصول خرما دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از کود و ضایعات حیوانی در تولید محصول خرما کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از کود و ضایعات حیوانی در تولید محصول خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از کود و ضایعات حیوانی در تولید محصول خرما :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
آزمایش فوق به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار، با فاکتور کود حیوانی در سه سطح (۰، ۱۵ و ۲۰ تن کود گاوی در هکتار) و فاکتور سولفات پتاسیم در سه سطح (صفر، ۵/۲ و ۵/۳ کیلوگرم به ازای هر درخت) اجرا شد. نتایج نشان داد که مصرف کود حیوانی و پتاسیم سبب افزایش معنی دار طول، وزن میوه، قطر میوه، وزن خوشه و نهایتاً افزایش عملکرد محصول شد که می توان نتیجه گرفت کودهای حیوانی علاوه بر تامین بخشی از عناصر غذایی، سبب افزایش ظرفیت نگهداری آب در خاک شده و بدینوسیله موجب اثر مثبت خود بر عملکرد محصول و کاهش عارضه خشکیدگی خرما شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.