مقاله بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه سنبل بیابانی ( Ermostachys macrophylla ) در دو مرحله رویشی و گلدهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه سنبل بیابانی ( Ermostachys macrophylla ) در دو مرحله رویشی و گلدهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه سنبل بیابانی ( Ermostachys macrophylla ) در دو مرحله رویشی و گلدهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه سنبل بیابانی ( Ermostachys macrophylla ) در دو مرحله رویشی و گلدهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه سنبل بیابانی ( Ermostachys macrophylla ) در دو مرحله رویشی و گلدهی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
خانواده نعناعیان حدود ۲۰۰ جنس و بیش از ۴۰۰۰ گونه دارد که جنس سنبل بیابانی ( Ermostachys ) در برگیرنده حدود ۶۰ گونه می باشد. در این پژوهش میزان و ترکیبات اسانس گیاه سنبل بیابانی در مراحل مختلف رویشی و گلدهی در منطقه نی ریز استان فارس جمع آوری شد و بعد از اسانس گیری به روش کلونجر با استفاده از دستگاه های GC و GC/MS مورد مقایسه قرار گرفت که در مرحله رویشی ۱۵ و در مرحله گلدهی ۱۹ ترکیب شناسایی شد. همچنین سه ترکیب عمده آن در هر دو مرحله آلفاپینن، بتا پینن و نونان بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.