مقاله مدلسازی ریاضی وبررسی تجربی فرآیند خشک کردن لایه های نازک میوه ی کیوی به کمک خشک کن جابجایی – مادون قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی ریاضی وبررسی تجربی فرآیند خشک کردن لایه های نازک میوه ی کیوی به کمک خشک کن جابجایی – مادون قرمز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی ریاضی وبررسی تجربی فرآیند خشک کردن لایه های نازک میوه ی کیوی به کمک خشک کن جابجایی – مادون قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی ریاضی وبررسی تجربی فرآیند خشک کردن لایه های نازک میوه ی کیوی به کمک خشک کن جابجایی – مادون قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی ریاضی وبررسی تجربی فرآیند خشک کردن لایه های نازک میوه ی کیوی به کمک خشک کن جابجایی – مادون قرمز :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پژوهش حاضرضمن بررسی اثرپارامترهای ضخامت وقدرت تابش بررفتارخشک شدن لایه نازک میوه ی کیوی درخشک کن جابجایی – مادون قرمز مناسب ترین مدل ریاضی برای توصیف منحنی فرایند خشک شدن آن را معرفی می کند برای این منظور مقدارپارامترها برای ورقه های کیوی باشکل سطح مقطع بیضی شکل درسه ضخامت ۳و۵و۷ میلیمتر تحت قدرتهای تابش ۵۰۰و۷۰۰و۹۰۰ وات درنظر گرفته شد باتوجه به نتایج باافزایش ضخامت زمان خشک شدن سیب زمینی افزایش و آهنگ خشک کردن کاهش یافت ازطرفی با افزایش قدرت تابش زمان خشک کردن کاهش و آهنگ خشک کردن افزایش یافت بهترین مدل ریاضی که بهترین برازش را ازداده های خشک کردن میوه کیوی داشت بابالاترین مربع ضریب همبستگی و کمترین ریشه میانگین مربعات خطا و مجموع مربعات خطا انتخاب شد مدل پیچ برازش مناسبی نسبت به سایر مدلها ارایه کرد و بنابراین ازاین مدل به خوبی میتوان برای بررسی و پیش بینی روند خشک شدن ورقه های میوه کیوی درخشک کن جابجایی – مادون قرمز استفاده کرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.