مقاله بررسی اثر شرایط و زمان نگهداری سبزیجات منجمد بر میزان نمک نیتریت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر شرایط و زمان نگهداری سبزیجات منجمد بر میزان نمک نیتریت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر شرایط و زمان نگهداری سبزیجات منجمد بر میزان نمک نیتریت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شرایط و زمان نگهداری سبزیجات منجمد بر میزان نمک نیتریت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر شرایط و زمان نگهداری سبزیجات منجمد بر میزان نمک نیتریت :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
سبزیجات، منابع مهم نیتریت هستند که ۱۶ تا ۴۳ درصد میانگین روزانه ی جذب رژیم غذایی انسان را فراهم می کنند. هدف از انجام این تحقیق بررسی تاثیر فرآیند پخت و انجماد بر میزان نیتریت سبزیجات پر مصرف است. ۶ نمونه سبزی از کلان شهر به صورت تصادفی انتخاب شدند. پس از اینکه تحت فرآیند پخت و انجماد قرار گرفتند میزان نیتریت آنها با استفاده از روش دی آزو در نمونه ها اندازه گیری شد. تجزیه و تحلیل نتایج با استفاده از تجزیه تحلیل سه طرفه، آزمون دانکن و نرم افزار spss انجام شد. اختلاف میانگین در اکثر نمونه ها معنی دار نبوده است(p>0/05). میانگین میزان نیتریت در نمونه های بخارپز بیشتر از خام بوده است. طی مدت زمان نگهداری میزان نیتریت افزایش یافته است. استفاده از فرآیند انجماد در کوتاه مدت جهت جلوگیری از تولید نیتریت در نمونه های خام مناسب تر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.