مقاله بکارگیری رویکرد ترکیبی DEMATEL و ANP جهت تجزیه و تحلیل عوامل موثر بر بی نظمی دانش آموزان (مطالعه موردی: مدارس راهنمایی و دبیرستان شهرستان اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بکارگیری رویکرد ترکیبی DEMATEL و ANP جهت تجزیه و تحلیل عوامل موثر بر بی نظمی دانش آموزان (مطالعه موردی: مدارس راهنمایی و دبیرستان شهرستان اصفهان) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بکارگیری رویکرد ترکیبی DEMATEL و ANP جهت تجزیه و تحلیل عوامل موثر بر بی نظمی دانش آموزان (مطالعه موردی: مدارس راهنمایی و دبیرستان شهرستان اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بکارگیری رویکرد ترکیبی DEMATEL و ANP جهت تجزیه و تحلیل عوامل موثر بر بی نظمی دانش آموزان (مطالعه موردی: مدارس راهنمایی و دبیرستان شهرستان اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بکارگیری رویکرد ترکیبی DEMATEL و ANP جهت تجزیه و تحلیل عوامل موثر بر بی نظمی دانش آموزان (مطالعه موردی: مدارس راهنمایی و دبیرستان شهرستان اصفهان) :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
در پژوهش حاضر به مطالعه و شناسایی عوامل ایجادکننده بی انضباطی در مدرسه و سپس تجزیه و تحلیل این عوامل با استفاده از رویکرد ترکیبی Dematel و فرایند تحلیل شبکه ای (ANP) مبتنی بر نظرات کارشناسان و متخصصان حوزه آموزش و پرورش پرداخته می شود. در گام اول تحقیق با مرور ادبیات پژوهش، عوامل مؤثر بر بی نظمی دانش آموزان استخراج شد. مهم ترین علل شناسایی شده از ادبیات تحقیق عبارتند از پنج دسته عوامل اصلی شامل علل مربوط به دانش آموزان، علل مربوط به معلمان، علل مربوط به خانواده، علل مربوط به روابطاجتماعی و عوامل روانی، که هرکدام از این عوامل کلی، خود دارای زیرشاخص هایی هستند. باتوجه به اینکه این شاخص ها دارای ارتباطات بیرونی و درونی باهم می باشند، در گام دوم با استفاده از روش Dematel به بررسی روابط موجود میان عوامل پرداخته شد. همچنین میزان اثرگذاری و اثرپذیری هر شاخص نیز با مقدار عددی مشخص گردید، و نهایتاً عوامل در قالب دو گروه علت و معلول جای گرفتند. در گام سوم با استفاده از نتایج Dematel، بر اساس روابط استخراج شده، مقایسات زوجی میان شاخص ها بر اساس استاندارد روش ANP شکل گرفت. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از فرایند تحلیل شبکه ای در نرم افزار Super Decisions حاکی از وزن و اهمیت عوامل مورد بررسی و رتبه آنها می باشد. نتایج بیانگر این است که علل مربوط به دانش آموزان و علل مربوط به معلمان با مجموع وزن اختصاص یافته به هرکدام به ترتیب با ۰۳۲۳۱۰۵ و ۰۱۹۴۶۸، در رتبه های اول و دوم قرار گرفتند. علل مربوط به روابط اجتماعی، علل مربوط به خانواده و عوامل روانی نیز با مجموع اوزان ۰۱۹۰۴۳۳، ۰۱۷۷۵۴۹ و ۰۱۱۴۲۳۳ نیز به ترتیب در رتبه های بعدی جای گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.