مقاله امکان سنجی درجه بندی ظروف چینی با استفاده از پردازش تصویر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان سنجی درجه بندی ظروف چینی با استفاده از پردازش تصویر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان سنجی درجه بندی ظروف چینی با استفاده از پردازش تصویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی درجه بندی ظروف چینی با استفاده از پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان سنجی درجه بندی ظروف چینی با استفاده از پردازش تصویر :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
درجه بندی، یکی از مراحل تولید در کارخانجات تولید کننده ظروف چینی می باشد که به صورت چشمی انجام می شود. به دلیل انجام فرایند درجه بندی به کمک نیروی انسانی و در نتیجه تأثیر عواملی مانند خستگی اپراتور، تفاوت در قضاوت افراد در مورد عیوب، نیاز به تجربه زیاد و شرایط محیطی، یکنواختی و کیفیت درجه بندی ظروف پایین می آید. بینایی ماشین از جمله روش های نوین جهت عیب یابی و درجه بندی ظروف تولیدی بر اساس آن عیوب می باشد. برای این منظور یک سیستم بینایی ماشین متشکل از تجهیزات نور پردازی مناسب، یک عدد دوربین و رایانه مورد استفاده قرار گرفته است. در این تحقیق از میان ظروف پینی، زیر قهوه خوری به عنوان نمونه استفاده شده است و به بررسی عیوب لب پریدگی، دفرمگی، لکه آهن، ترک و دورنگی موجود در آن پرداخته شده است که در ادامه به تفصیل توضیح داده خواهد شد. برای هر کدام از عیوب، پردازش تصویر مربوط به همان عیب صورت گرفته است. پس از تشخیص نوع عیب، برای تعیین درجه ی ظرف، معیاری از آن به دست می آید و با توجه به جدول درجه بندی، درجه ظروف تعیین می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.