مقاله ارزیابی واکنش برخی صفات کیفی و عملکرد دانه ارقام مختلف گندم نان و دوروم به تاریخ- های مختلف کاشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی واکنش برخی صفات کیفی و عملکرد دانه ارقام مختلف گندم نان و دوروم به تاریخ- های مختلف کاشت دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی واکنش برخی صفات کیفی و عملکرد دانه ارقام مختلف گندم نان و دوروم به تاریخ- های مختلف کاشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی واکنش برخی صفات کیفی و عملکرد دانه ارقام مختلف گندم نان و دوروم به تاریخ- های مختلف کاشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی واکنش برخی صفات کیفی و عملکرد دانه ارقام مختلف گندم نان و دوروم به تاریخ- های مختلف کاشت :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف از تحقیق حاضر، دستیابی به حداکثر عملکرد دانه و خصوصیات کیفی مناسب ارقام مختلف گندم نان و دوروم در تاربخ کاشت مطلوب و تاریخ های کاشت تأخیری بود. به همین منظور آزمایشی بصورت کرتهای خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی واقع در شهرستان مشهد در سال زراعی ۱۳۹۱-۱۳۹۲ به اجرا در آمد. فاکتور اصلی شامل تاریخ کاشت مطلوب (اول آبان()و تاریخهای کاشت تأخیری (پانزدهم آذر، اول اسفند، دهم اسفند، بیستم اسفند) و فاکتور فرعی شامل رقم گندم نان (بهار، پیشگام، پیشتاز،میهن، فلات و کریم( و دو رقم گندم دوروم (دنا و دهدشت)بودند. بر اساس نتایج تجزیه واریانس، اثر تاریخ کاشت و رقم و اثر متقابل آنها بر عملکرد دانه، شاخص گلوتن و در صد پروتئین معنی دار شد. با تاخیر در کاشت عملکرد دانه کاهش یافت اما شاخص گلوتن و در صد پروتئین روند افزایشی داشتند. رقم گندم دهدشت با میانگین عملکرد دانه ۴/۴ تن در هکتار و ارقام پیشتاز، فلات، دنا و کریم با میانگین عملکرد دانه ۴/۳ تن در هکتار در تاریخهای مختلف کاشت از بالاترین عملکرد دانه نسبت به سایر ارقام برخوردار بودند. رقم دوروم دهدشت با ۱۳/۳۸ در صد و رقم فلات با ۹۰ در صد به ترتیب بالاترین میانگین درصد پروتئین و شاخص برداشت را دارا بودند. ارقام پیشتاز و کریم از شاخص گلوتن و در صد پروتئین مناسب برخوردار بودند و رقم دوروم دنا با ۱۳/۱۴ درصد پروتئین بعد از رقم دهدشت قرار گرفت. اگرچه بین عملکرد دانه ارقام دوروم و نان تفاوت معنی داری نبود ولی شاخص گلوتن ارقام گندم دوروم در کشتهای تأخیری کمتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.