مقاله مدل سازی و بهینه سازی تولید نانوذرات انسولین خوراکی به روش ژله ای شدن یونی از مشتقات تیوله کیتوزان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی و بهینه سازی تولید نانوذرات انسولین خوراکی به روش ژله ای شدن یونی از مشتقات تیوله کیتوزان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی و بهینه سازی تولید نانوذرات انسولین خوراکی به روش ژله ای شدن یونی از مشتقات تیوله کیتوزان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی و بهینه سازی تولید نانوذرات انسولین خوراکی به روش ژله ای شدن یونی از مشتقات تیوله کیتوزان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی و بهینه سازی تولید نانوذرات انسولین خوراکی به روش ژله ای شدن یونی از مشتقات تیوله کیتوزان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف این پژوهش، بهینه سازی آماری ساخت نانوذرات انسولین خوراکی به روش ژله ای شدن یونی IG برای اولین بار از مشتقات تیوله کیتوزان و بررسی مشخصات نانوذرات حاصله و رهایش تجمعی آنها بود. پلیمر مورد استفاده دی متیل اتیل کیتوزان سیستئین بود. برای به دست آوردن شرایط بهینه ساخت نانوذرات از طرح باکس بنکن استفاده شد متغیرهای مستقل موردبررسی دراین طرح غلظت پلیمر ۰/۵و۰/۷۵و۱میلی گرم درمیلی لیتر انسولین ۲۰و۴۰و۶۰ میلی گرم درمیلی لیتر و غلظت تری پلی فسفات ۰/۵و۰/۷۵و۱میلی گرم درمیلی لیتر بودند ازمونها در۱۷سطح مختلف ازاین فاکتورها انجام شدند متغیرهای پاسخ شامل اندازه نانوذرات پتانسیل زتا توزیع اندازه ذرات و درصد راندمان بارگذاری نانوذرات بودند مطالعات مورفولوژیکی نانوذرات اپتیمم به روش میکروسکوپ الکترونی روبشی Sem انجام شد پس ازانالیز جدول داده ها نانوذرات اپتیمم دارای قطر ۱۲۴/۸۸nm پتانسیل زتای ۷/۲۳nm شاخص pdi 0/125وبازدهی بارگذاری ۹۸درصد بودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.