مقاله واکاوی طرحهای هادی اجرا شده در دهستان دلفارد، شهرستان جیرفت کاربرد تحلیل سوات و ماتریس زوجی ( SWOT و AHP)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله واکاوی طرحهای هادی اجرا شده در دهستان دلفارد، شهرستان جیرفت کاربرد تحلیل سوات و ماتریس زوجی ( SWOT و AHP) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واکاوی طرحهای هادی اجرا شده در دهستان دلفارد، شهرستان جیرفت کاربرد تحلیل سوات و ماتریس زوجی ( SWOT و AHP)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکاوی طرحهای هادی اجرا شده در دهستان دلفارد، شهرستان جیرفت کاربرد تحلیل سوات و ماتریس زوجی ( SWOT و AHP)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واکاوی طرحهای هادی اجرا شده در دهستان دلفارد، شهرستان جیرفت کاربرد تحلیل سوات و ماتریس زوجی ( SWOT و AHP) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
طرح هادی روستا، از جمله طرحهای عمران روستایی است که میتواند نقش بنیادی و زیربنایی در توسعه همه جانبه ی مناطق روستایی داشته باشد. جهت دستیابی به اهداف پژوهش، از روش ترکیبی روش های پیمایشی، توصیفی و تحلیلی و همچنین از روش اسنادی استفاده شده است. نتایج به دست آمده نشان داد که، مهمترین نقاط قوت اجرای طرحهای هادی روستایی شامل، بهبود معابر و شبکه های ارتباطی درون روستا و دسترسی آسان تر روستائیان به خدمات است. همچنین مهمترین نقاط ضعف این طرحها، عدم توجه به نظرات مردم و ترسیم نقشه روستا بدون توجه به مشارکت مردم و استفاده از مصالح نامرغوب است. از مهمترین فرصت های ایجاد شده توسط اجرای طرح های هادی میتوان به کاهش اختلاف شهر و روستا در برخورداری از خدمات و افزایش امید به زندگی و ماندگاری سکونت در روستا اشاره کرد. همچنین از مهمترین تهدیدهای پیش روی اجرای طرح های هادی، بی اطلاعی مردم از طرحها و توجیه نبودن اهالی روستایی از اجرای این طرح ها میتوان اشاره کرد. در پایان با توجه به ضرایب حاصل از ماتریس زوجی و تجزیه و تحلیل سوات، الگوی تهاجمی به عنوان الگوی اثربخش طرحهای هادی روستایی در دهستان دلفارد، اتخاذ و راهبردهای کمی اولویت دار با توجه به این الگو شناخته شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.