مقاله تاثیر سطوح مختلف آب پنیر ترش و آب پنیر کم لاکتوز بر برخی پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف آب پنیر ترش و آب پنیر کم لاکتوز بر برخی پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف آب پنیر ترش و آب پنیر کم لاکتوز بر برخی پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف آب پنیر ترش و آب پنیر کم لاکتوز بر برخی پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف آب پنیر ترش و آب پنیر کم لاکتوز بر برخی پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
تحقیق حاضر به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف آب پنیر ترش و کم لاکتوز بر عملکرد، برخی پاسخ هخا ی ایمنخ ی و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی انجام گرفت. در این آزمایش ۴۱۶ قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس ۳۰۸ در قالب یک طرح کاملا تصادفی با ۸ تیمار و ۴ تکرار و ۱۳ قطعه در هر تکراراستفاده شد. تیمارهای آزمایش شامل جیره کنترل، سطوح ۱، ۲/۵، ۵ و ۷/۵ درصد پودر آب پنیر ترش و سطوح ۲/۵، ۵ و ۷/۵ درصد پخودر آب پنیر کم لاکتوز در جیره بود. جوجه ها از سن ۱ تا ۴۲ روزگی تیمارهای آزمایشی دریافت نمودند. آب و خوراک به صورت آزاد در اختیار جوجه ها قرار گرفت. فاکتورهای مورد اندازه گیری شامل عیار پادتن تولیدی علیه گلبول قرمز گوسفندی و ویروس نیوکاسل و آنفولانزا بوده که در سن ۳۲ روزگی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که میزان عیار پادتن تولیدی علیه ویروس آنفولانزا، عیار پادتن تولیدی علیه گلبول شسته شده گوسفندی و عیار پادتن تولیدی علیه ویروس نیوکاسل تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفت ( ۰/۰۵<P ).اما از لحاظ عددی ۲/۵ و ۷/۵ درصد جیره آب پنیر ترش عیار پادتن تولیدی علیه گلبول قرمز شسته شده گوسفندی و همچنین عیار پادتن تولیدی علیه ویروس نیوکاسل را نسبت به تیمار شاهد افزایش داد. البته استفاده از سطوح مختلف آب پنیر کم لاکتوز نیز این دو صفت را افزایش داد هرچند نسبت به تیمار شاهد معنی دار نبود (۰/۰۵ <P ). در مورد عیار تولیدی علیه ویروس آنفولانزا نیز بالاترین عدد مربوط به سطح ۲/۵ درصد آب پنیر ترش و ۵ درصد آب پنیر کم لاکتوز بود. در نهایت استفاده از پودر آب پنیر چه به صورت ترش و چه به صورت کم لاکتوز تاثیر معنی داری بر پاسخ های ایمنی خونی نداشت اما تا حدود کمی میتواند تاثیر مثبت بگدارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.