مقاله تکنولوژی فرکانس رادیویی و کاربرد آن در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تکنولوژی فرکانس رادیویی و کاربرد آن در صنایع غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تکنولوژی فرکانس رادیویی و کاربرد آن در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تکنولوژی فرکانس رادیویی و کاربرد آن در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تکنولوژی فرکانس رادیویی و کاربرد آن در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
فرایند حرارتی با فرکانس رادیویی تکنولوژی است که درسالهای اخیر نظر بسیاری از محققین را به خود جذب کرده است فرایند حرارتی با فرکانس رادیویی را میتوان در دسته حرارتدهی به روش الکتریکی به طور غیرمستقیم قرار داد. مدت زمان حرارتدهی زیاد در روشهای مرسوم گرمایش، اثرات نامطلوب روی کیفیت محصول نهایی دارد. در گرمایش با امواج رادیویی برخلاف سیستمهای گرمایشی متداول، حرارت به داخل ماده غذایی نفوذ کرده و این حرارت در تمام مواد غذایی منتشر میشود بنابراین سرعت گرمایش بسیار سریعتر خواهد بود. مکانیزم حرارت دهی با امواج فرکانس رادیویی به دلیل برخوردهای بین یونها و تغییر جهت مولکولهای قطبی مطابق قطبیت میدان است که موجب ایجاد اصطکاک میگردد و گرما تولید میکند. امروزه کاربرد گرمکن فرکانس رادیویی به خاطر سرعت بالا، یکنواختی گرمایش و حفظ کیفیت مواد از اهمیت بالایی برخوردار است. از این کاربردها می توان به پخت، پاستوریزه کردن، تیمار فراوردههای گوشتی، آفتزدایی و رفع انجماد از مواد غذایی اشاره نمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.