مقاله تأثیر غلظت های مختلف شوری و اسیدآمینه بر خصوصیات رشد و نموی گل رز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر غلظت های مختلف شوری و اسیدآمینه بر خصوصیات رشد و نموی گل رز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر غلظت های مختلف شوری و اسیدآمینه بر خصوصیات رشد و نموی گل رز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر غلظت های مختلف شوری و اسیدآمینه بر خصوصیات رشد و نموی گل رز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر غلظت های مختلف شوری و اسیدآمینه بر خصوصیات رشد و نموی گل رز :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
شوری خاک یکی از عوامل مهم و محدود کننده رشد و نمو گیاهان بشمار می رود که دلیل عمده آن مربوط به سممیت یون های ویژه و تنش خشکی ناشی از شوری میباشد. مشکل شوری مسئله مهم وجدی در دنیا و ایران بوده از طرفی گزارشات زیادی مبنی بر تاثیرات اسیدهای آمینه بر بهبود رشد و نمو و فیزیولوژی گیاه وجود دارد. دراین پژوهش برای بهبود صفات کمی وکیفی گل رز در شرایط شور، محلول پاشی اسیدآمینه هیومی فورته و اثر آن در بهبود صفات کمی و کیفی مورد مطالعه واقع شد. برای این منظور آزمایش براساس طرح فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی در ۹ تیمار و ۳ تکرار انجام شد. پس از انتقال گل های رز رقم مهندسی به گلدان های حاوی کوکوپیت و پرلیت و سربرداری گیاهان تیمارها اعمال شد. تیمارها شامل ۱- سطح مختلف شوری در سه غلظت ۰، ۵۰ و ۱۰۰ میلی مولار و ۲- اسید آمینه هیومی فورته که در سه غلظت ۰، ۱ و ۲ در هزار اعمال شد. بدین ترتیب تیمار ها شامل: ۱- شاهد ۲- نمک ۵۰ میلی مولار ۳- اسید آمینه ۱ در هزار ۵- اسید آمینه ۲ در هزار ۶- نمک ۵۰ میلی مول + اسید آمینه ۱ در هزار ۷- نمک ۵۰ میلی مول + اسید آمینه ۲ در هزار ۸- نمک ۱۰۰ میلی مول + اسید آمینه ۱ در هزار ۹- نمک ۱۰۰ میلی مول + اسید آمینه ۲ در هزار بود. نتایج نشان داد که نمک ۱۰۰ میلی مولار در تمامی فاکتورهای اندازه گیری شده یعنی ارتفاع بوته، تعداد برگ قطر ساقه، تعداد گل، عمر گلجای ، محتوای نسبی آب برگ، شاخص کلروفیل و میزان فلورسانس کلروفیل متغیر به حداکثر باعث کاهش شدید پارامترها شد و کمترین مقدار هر پارامتر در غلظت ۱۰۰ میلی مولار شوری حاصل شد. محلول پاشی اسید آمینه در شرایط غیر شوری نیز اثرات مثبتی را بر خصوصیات کیفی گیاه گذاشت که غلظت ۲ در هزار این اسید آمینه موثرتر بود. هر چند که در اکثر صفات تفاوت معنی داری با شاهد نشان نداد.استفاده از اسید آمینه در شرایط شوری باعث افزایش خصوصیات کیفی گیاه در تمامی فاکتورهای اندازه گیری شده نسبت به تیمار شوری به تنهایی شد که اسید آمینه ۲ در هزار اثرات بهتری را نشان داد که به عنوان غلظت مطلوب توصیه میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.