مقاله تحلیل مکانی رسوب حوضه آبریز نهندچای با مدلسازی بارش-رواناب –رسوب و تعیین مناطق رسوبگیر و رسوبده حوضه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل مکانی رسوب حوضه آبریز نهندچای با مدلسازی بارش-رواناب –رسوب و تعیین مناطق رسوبگیر و رسوبده حوضه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل مکانی رسوب حوضه آبریز نهندچای با مدلسازی بارش-رواناب –رسوب و تعیین مناطق رسوبگیر و رسوبده حوضه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل مکانی رسوب حوضه آبریز نهندچای با مدلسازی بارش-رواناب –رسوب و تعیین مناطق رسوبگیر و رسوبده حوضه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل مکانی رسوب حوضه آبریز نهندچای با مدلسازی بارش-رواناب –رسوب و تعیین مناطق رسوبگیر و رسوبده حوضه :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
یکی از نیازهای مدیریت منابع آب در حوضه های آبریز، شبیه سازی بلند مدت و کوتاه مدت بارش-رواناب و رسوب می باشد که تاثیر بسزایی در شناخت نفوذپذیری خاک، کنترل سیلاب و کاهش فرسایش خاک دارد. در شناسایی مناطق با پتانسیل تولید رواناب بیشتر بحث روندیابی مورد توجه است که انتقال رسوبات در مناطقی از حوضه که بیشتر تحت تاثیر رسوبگذاری هستند شناسایی گردد. در این مقاله با استفاده از مدل تک بعدی HEC-RAS 4.0 پیش بینی تغییرات رژیم جریان جهت برآورد رسوب در حوضه آبریز نهند بررسی شده است. بدین ترتیب که مقاطع عرضی مختلف در بالادست سد نهند در نظر گرفته شده و اطلاعات لازم از جمله دبی سیلاب با دوره بازگشت ۲۵ ساله در محل سد نهند، رابطه دبی-اشل در محل ایستگاه، منحنی های دانه بندی بستر و ; در نرم افزار HEC-RAS 4.0 وارد گردیده است. بار رسوبی حاصل از اجرای مدل برای انواع معادلات انتقال رسوب مورد تحلیل قرار گرفته و معادله مییرپیترومولر از سایر مدلهای شبیه سازی رسوب در حوضه آبریز مورد مطالعه، دقیق تر بوده و بیشترین مقدار نش ساتکلیف و کمترین مجذور مربعات خطا را داشته است. در نهایت خروجی های مدل HEC-RAS 4.0 به عنوان معیار تعیین مناطق فرسایش پذیر و نقاط بحرانی رسوبده حوضه نهندچای انتخاب گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.