مقاله تولید تخمیری اسید لاکتیک طی فرآیند غیر پیوسته با استفاده از آب پنیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید تخمیری اسید لاکتیک طی فرآیند غیر پیوسته با استفاده از آب پنیر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید تخمیری اسید لاکتیک طی فرآیند غیر پیوسته با استفاده از آب پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید تخمیری اسید لاکتیک طی فرآیند غیر پیوسته با استفاده از آب پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید تخمیری اسید لاکتیک طی فرآیند غیر پیوسته با استفاده از آب پنیر :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
اسید لاکتیک یا همان اسید شیر، اولین اسید آلی است که به روش تخمیری تولید شد. اسید لاکتیک در صنایع مختلف غذایی، آرایشی، شیمیایی و پلیمر مورد استفاده قرار میگیرد. در این پژوهش، تولید تخمیری اسید لاکتیک در فرآیند غیر پیوسته توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی با روش تاگوچی بررسی شد. با استفاده از روش آماری تاگوچی به منظور کاهش تعداد آزمایش ها و با توجه به تعداد ۴ متغیر و ۴ سطح، روش تاگوچی ۱۶ آزمایش را پیشنهاد داد. شرایط بهینه انجام آزمایش جهت بدست آوردن بیشترین غلظت اسید لاکتیک حاصل شد. در دمای ۳۷ درجه سانتیگراد و سرعت همزدن ۱۷۰ دور در دقیقه، میزان مایه تلقیح، سولفات منیزیم گلوکز و سولفات منگنز برای دستیابی به بیشینه غلظت اسید لاکتیک معادل با۲۳/۰۳۸ گرم برلیتر به ترتیب برابربا۸درصد و۰/۲۵گرم برلیتر و۲۵گرم برلیتر و ۰/۰۵ گرم بر لیتر به دست آمد. تحلیل آماری فرآیند نشان داد که میزان مایه تلقیح، بیشترین و سولفات منیزیم، کمترین تأثیر را در تولید اسید لاکتیک دارد. میزان واقعی تولید محصول طی ۴۸ ساعت در شرایط بهینه برابر با ۲۲/۹ گرم برلیتر شد که ۹۹درصد بامقدارپیش بینی شده توسط نرم افزار تطبیق داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.