مقاله مدل سازی لهیدگی خیار رقم سلطانی و تعیین میزان تغییر شکل آن به روش المان محدود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی لهیدگی خیار رقم سلطانی و تعیین میزان تغییر شکل آن به روش المان محدود دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی لهیدگی خیار رقم سلطانی و تعیین میزان تغییر شکل آن به روش المان محدود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی لهیدگی خیار رقم سلطانی و تعیین میزان تغییر شکل آن به روش المان محدود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی لهیدگی خیار رقم سلطانی و تعیین میزان تغییر شکل آن به روش المان محدود :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
خیار یکی از مهمترین محصولات کشاورزی به شمار میرود، به گونه ای که ایران به همراه کشورهای چین و ترکیه از بزرگترین تولیدکنندگان این محصول هستند. یکی از شاخص های مهم در بارآورد تلفات محصولات غذایی، آسیب های مکانیکی است که امکان دارد بر کیفیت محصول از مرحله ی برداشت تا رسیدن محصول به بازار تاثیر بگذارد. در محصول خیار یکی از این آسیب ها به صورت لهیدگی است که پیش بینی آن به روش تحلیل و آنالیز بسیار دشوار و در عمل امکان ناپذیر می باشد. در پژوهش حاضر مدل سازی یک دوم از محصول خیار به کمک نرم افزار ANSYS صورت گر ته است. در این تحقیق یک مدل مش بندی شده از این محصول با المان انتخابی Solid186و Node20 از آن ارائه میشود. سپس تغییر شکل ۲/۵ میلی متر از خیار در ۴ مرحله بر روی آن اعمال میشود تا میزان تغییرمکان پراپ بالای خیار نمایش داده شود. لازم به ذکر است که تنش ون میسز از این محصول نیز نشان داده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.