مقاله ساخت نانوحسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص کادمیوم درموادغذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ساخت نانوحسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص کادمیوم درموادغذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ساخت نانوحسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص کادمیوم درموادغذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساخت نانوحسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص کادمیوم درموادغذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ساخت نانوحسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص کادمیوم درموادغذایی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این کارتحقیقاتی، روی سطح یک الکترود طلای عریان لایه ای از نانوذره طلا، پیرول و لیگاند BPDD قرار داده میشود وبدین طریق ، الکترود اصلاح میگردد و در نهایت حسگر طلای اصلاح شده به منظور اندازه گیری کادمیوم در مواد غذایی استفاده میشود . این الکترود اصلاح شده توسط بافر بریتون – رابینسون و تحت دیگر پارامترهای شیمیایی و دستگاهی استفاده گردید . در این آزمایش، از تکنیکهای ولتامتری چرخهای و ولتامتری موج مربعی برای مطالعه و بررسی واکنشهای الکتروشیمی و از تکنیکهای امپدانس و اسکن میکروسکوپ الکترونی جهت مطالعه ساختار الکترود استفاده شده است. پتانسیل تشخیص این روش ۸۶ /. ولت – در برابر نقره / نقره کلرید میباشد . این حسگر قادر است نسبت به مقادیر بسیار کم کادمیوم در نمونه های حاوی آن پاسخ دهد . این الکترود در دامنه / غلظتی. ۵۰ ۵تا ۰۵ نانو مولار بر ی کادمیوم رفتار خطی از خود نشان می دهد . حد تشخیص این ۵میگردد الکترود ۵۰۵ . سیگنال به نویز بالا، دامنه وسیع خطی پاسخ، حساسیت بالا و گزینش پذیری مناسب این حسگر از مزیتهای منحصر به فرد آن خواهد بود .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.