مقاله بررسی تاثیر اسید سالیسیلیک بر کاهش تنش شوری در گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill. L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر اسید سالیسیلیک بر کاهش تنش شوری در گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill. L) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر اسید سالیسیلیک بر کاهش تنش شوری در گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill. L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر اسید سالیسیلیک بر کاهش تنش شوری در گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill. L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر اسید سالیسیلیک بر کاهش تنش شوری در گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill. L) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی اثرات کاربرد خارجی هورمون اسید سالیسیلیک بر خصوصیات رشدی و عملکرد گیاه گوجه فرنگی رقم گلخانه ای فالکاتو، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در ۳ تکرار با دو عامل شوری در ۵ سطح (۱، ۲، ۴، ۶ و ۸ ۸ دسی زیمنس بر متر ds/m) و محلول پاشی با اسید سالیسیلیک در ۴ سطح (۰، ۰/۵، ۱، ۱/۵ میلی مولار در لیتر) واقع در گلخانه مرکز تحقیقات کشاورزی جیرفت و کهنوج، در سال زراعی ۹۰-۹۱ اجرا شد. نتایج نشان داد، تنش شوری آب آبیاری بر ارتفاع بوته، تعداد میوه در بوته، متوسط وزن میوه و عملکرد میوه و کاربرد تیمار محلول پاشی اسید سالیسیلیک بر متوسط وزن میوه معنی دار بود. اثر متقابل بین دو فاکتور بر عملکرد میوه تک بوته، عملکرد میوه در هکتار و تعداد میوه در بوته اختلاف معنی داری (سطح ۵%) داشت. با توجه به شرایط اجرای آزمایش، افزایش شوری تا ۴ ds/m کاهش محسوسی بر عملکرد میوه تک بوته نداشت و به ترتیب در تیمارهای تنش شوری آب آبیاری ۱، ۲ و ۴ ds/m و ۳/۵۱، ۲/۶۱ و ۲/۶۴ کیلوگرم در بوته حاصل شد. کابرد اسید سالیسیلیک اثرات تنش شوری ۶ ds/m را تعدیل کرد. بطوریکه کاربرد اسید سالیسیلیک در سطح ۰/۵ و ۱ میلی مولار در لیتر در تنش شوری ۶ ds/m، عملکرد میوه به ترتیب ۲۸/۹۳، ۳۰/۱۰ تن در هکتار حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.