مقاله تحلیل بررسی میزان تاثیر اعتبارات حوادث بر نرخ کاهش بحران مطالعه موردی اداره کل راه و شهرسازی استان یزد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل بررسی میزان تاثیر اعتبارات حوادث بر نرخ کاهش بحران مطالعه موردی اداره کل راه و شهرسازی استان یزد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل بررسی میزان تاثیر اعتبارات حوادث بر نرخ کاهش بحران مطالعه موردی اداره کل راه و شهرسازی استان یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل بررسی میزان تاثیر اعتبارات حوادث بر نرخ کاهش بحران مطالعه موردی اداره کل راه و شهرسازی استان یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل بررسی میزان تاثیر اعتبارات حوادث بر نرخ کاهش بحران مطالعه موردی اداره کل راه و شهرسازی استان یزد :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
همانگونه که مستحضرید حمل و نقل جاده ای یکی از مهمترین شقوق حمل و نقلی کشور بوده و اکثریتجابجایی بار و مسافر در کشور از این طریق انجام می شود. لیکن اهمیت آن همراه با تهدید ها و فرصت هایی نیزمی باشد. از جمله این تهدید ها احتمال آسیب پذیری آن در مواقع بروز حوادث غیر مترقبه (چه طبیعی و چهانسان ساخت) می باشد. واضح است که در صورت قطع جریان حمل و نقل جاده ای یک استان، شهرستان، شهر ویا روستا چه مشکلات و تنگناها و خساراتی ممکن است به ساکنین منطقه آسیب دیده وارد آید و این آسیبدیدگی در صورت عدم دسترسی به سایر بخش های حمل و نقلی (هوایی و ریلی) دوچندان خواهد شد. هرچند کهدر استان یزد با توجه به توسعه حمل و نقل ریلی اکثر شهرهای استان به این نوع حمل و نقل دسترسی دارند لیکنروستاها و برخی شهرهای استان نیز از این بابت دچار محرومیت بوده و خطر آسیب پذیری را بیشتر حس میکنند. این تهدید عملاٌ مشخص می نماید که بخشی از اعتبارات ستاد حوادث می بایست در زمینه توسعه راههایاستان و ایمن سازی شبکه حمل و نقل جاده ای و نیز تامین تجهیزات مورد نیاز راهداری صرف شود و نیز بخشی ازاعتبارات نیز می بایست به جبران خسارت و مرمت و بازسازی خسارت های وارده به این بخش تخصیص یابد . لذاضروری است به هر وسیله ممکن و از هر منبع اعتباری ممکن (از جمله اعتبارات ستاد حوادث) نسبت به ایمنسازی و رفع نقاط پرحادثه راهها و مهار تلفات جاده ای استان اقدام شود کما اینکه در سالهای گذشته نیز این مهمعملی گردیده و نتیجه بخشنیز بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.