مقاله معماری پایدار با بهره گیری از سیستم سرمایش ایستا در معماری بومی ایران مطالعه موردی روستای دست کند میمند کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معماری پایدار با بهره گیری از سیستم سرمایش ایستا در معماری بومی ایران مطالعه موردی روستای دست کند میمند کرمان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معماری پایدار با بهره گیری از سیستم سرمایش ایستا در معماری بومی ایران مطالعه موردی روستای دست کند میمند کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معماری پایدار با بهره گیری از سیستم سرمایش ایستا در معماری بومی ایران مطالعه موردی روستای دست کند میمند کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معماری پایدار با بهره گیری از سیستم سرمایش ایستا در معماری بومی ایران مطالعه موردی روستای دست کند میمند کرمان :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
با به وجود آمدن بحران انرژی و مشکلات زیست محیطی توجه جامعه جهانی به این مسائل جلب شد و مبحث توسعه پایداری به عنوان توسعه ای که نیازهای کنونی بشر را تامین نماید ولی توانایی نسل آینده را در بر آوردن نیازهایشان کاهش ندهد، در رشته های گوناگون مطرح گردید. به این منظور در معماری، مباحث معماری پایدار مطرح شد است. از طرف دیگر در معماری های بومی راهکارهایی دید می شود که نشان دهند همگامی معماری با محیط است و می تواند در زمینه معماری پایدار امروز نیز استفاده شود. در این راستا در پژوهش پیش رو سامانه سرمایش ایستا به عنوان یکی از این راهکارها در نمونه موردی روستای میمند کرمان مورد مطالعه قرار گرفته است. در این پژوهش با مطالعه کتابخانه ای سیستم های سرمایش ایستا بررسی شده است و سپس با حضور میدانی در روستا و مشاهده اطلاعات جمع آوری شده و تحلیل گردیده است. نتایج این تحقیق نشان دهنده آن است که هرچند عوامل متعددی در ساکن شدن در این منطقه تاثیر گذار بوده است. اما سکونت در طی زمان در خانه های در پناه زمین پاسخگوی نیازهای اقلیمی منطقه نیز بوده و موجب تداوم و گسترش زندگی در آن منطقه شده است. استفاده از بناهای در توده زمین با توجه به خصوصیات آن و در شرایط اقلیمی مناسب می تواند در راستای معماری پایدار امروز نیز مورد استفاده قرارگیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.