مقاله بررسی تجربی روش ترسیب بر ساختار آسفالتین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تجربی روش ترسیب بر ساختار آسفالتین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تجربی روش ترسیب بر ساختار آسفالتین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تجربی روش ترسیب بر ساختار آسفالتین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تجربی روش ترسیب بر ساختار آسفالتین :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
باتوجه به مشکلات ناشی از رسوبات آسفالتینی در مسیر استخراج و فراوری نفت شناسایی دقیق ساختار آسفالتین و مقابله با رسوبات آسفالتینی یکی ازموضوعات مهمی است که درصنعت نفت مورد توجه ویژه قرار دارد. در این کار تجربی از حرارت به عنوان عامل رسوب دهنده اسفالتین استفاده شده است و ساختار آسفالتین جداسازی شده با این روش با آسفالتین حاصل از ترسیب تبخیری در تولوئن مورد بررسی و مقایسه قرار گرفته است. نتایج میکروسکوپ الکترونی روبشی نشان میی دهید که مورفولوژی سطح آسفالتین و نیز پارامترهای ساختاری آن وابسته به روش استحصال آسفالتین می باشد. بعبارت دیگیر پارامترهیای مشخصه ای آسفالتین همانند وجود حفرات جدا شده رزینها در سفا آسفالتین و توده شدن ذرات آسفالتین در عکس های SEM برای هر دو روش دیده می شود ولی ساختار میله ای آسفالتینها ی جداشده به روش حرارتی پس از انحلال در تولوئن و ترسیب تبخیری به ساختار پولکی ورقه ای و صیقلی تغییریافته است برطبق نتایج آنالیز پراش پرتو ایکس مشخصه های ذاتی از قبیل فاصله بین لایه های اروماتیکی و نیز متوسط فاصله بین لایه های داخلی آلیفاتیکی در هر دو حالت مشابه و در محدوده مقادیر گز ارش شده توسط دیگر محققیان می – باشد در حالیکه سایز هسته آروماتیکی ذرات و نیز تعداد لایه های آروماتیکی ذرات در روش ترسیب تبخیری در تولوئن افزایش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.