مقاله نقش تغذیه و تأثیر آن بر تزکیه از منظرقرآن و روایات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله نقش تغذیه و تأثیر آن بر تزکیه از منظرقرآن و روایات دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نقش تغذیه و تأثیر آن بر تزکیه از منظرقرآن و روایات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش تغذیه و تأثیر آن بر تزکیه از منظرقرآن و روایات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نقش تغذیه و تأثیر آن بر تزکیه از منظرقرآن و روایات :
تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
غذا و تغذیه در آموزه های دینی همچون سایر موضوعات ، مورد توجه قرار گرفته است . مبداء پیدایش غذا از جانب خداوند است که جهت تندرستی ، تداوم حیات و توانمندی در انجام تکالیف به انسان عطا شده است . لذا اولین شرطی که اهل معرفت برای مؤمنین در رسیدن به کمال و قرب الهی بر میشمارند، موضوع تغذیه حلال، تأمین معیشت از طریق لقمه حلال و کسب حلال است .در دین اسلام علاوه بر اینکه خود غذا لازم است دارای معیار ها و خصوصیات خاصی باشد راه تحصیل و تهیه آن نیز می بایست طیب و پاکیزه باشد از این رو در فرهنگ قرآن، غذایی که از راه ربا، دزدی و ظلم به دست آمده باشد معیار غذای سالم و پاکیزه را ندارد. یکی از اهداف این مقاله آگاهی دادن به مخاطبان جهت شناخت تأثیر تغذیه بر روح و روان انسان می باشد لذا سعی شده این موضوع به روش تحلیلی و با رویکرد قرآنی و روایی به این مهم پرداخته شود و نتیجه می- گیرد که اگر انسان در زمینه تغذیه مسائل معنوی و مذهبی را رعایت کرده و در انتخاب نوع مواد غذایی به حلال و طیب بودن آنها دقت لازم را داشته باشد میتواند خود را از ناپاکی ها به دور سازد و زمینه لیاقت و درک حقایق الهی را در خود به وجود آورد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.