مقاله نقش تغذیه و تأثیر آن بر تزکیه از منظرقرآن و روایات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش تغذیه و تأثیر آن بر تزکیه از منظرقرآن و روایات دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش تغذیه و تأثیر آن بر تزکیه از منظرقرآن و روایات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش تغذیه و تأثیر آن بر تزکیه از منظرقرآن و روایات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش تغذیه و تأثیر آن بر تزکیه از منظرقرآن و روایات :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
غذا و تغذیه در آموزه های دینی همچون سایر موضوعات ، مورد توجه قرار گرفته است . مبداء پیدایش غذا از جانب خداوند است که جهت تندرستی ، تداوم حیات و توانمندی در انجام تکالیف به انسان عطا شده است . لذا اولین شرطی که اهل معرفت برای مؤمنین در رسیدن به کمال و قرب الهی بر میشمارند، موضوع تغذیه حلال، تأمین معیشت از طریق لقمه حلال و کسب حلال است .در دین اسلام علاوه بر اینکه خود غذا لازم است دارای معیار ها و خصوصیات خاصی باشد راه تحصیل و تهیه آن نیز می بایست طیب و پاکیزه باشد از این رو در فرهنگ قرآن، غذایی که از راه ربا، دزدی و ظلم به دست آمده باشد معیار غذای سالم و پاکیزه را ندارد. یکی از اهداف این مقاله آگاهی دادن به مخاطبان جهت شناخت تأثیر تغذیه بر روح و روان انسان می باشد لذا سعی شده این موضوع به روش تحلیلی و با رویکرد قرآنی و روایی به این مهم پرداخته شود و نتیجه می- گیرد که اگر انسان در زمینه تغذیه مسائل معنوی و مذهبی را رعایت کرده و در انتخاب نوع مواد غذایی به حلال و طیب بودن آنها دقت لازم را داشته باشد میتواند خود را از ناپاکی ها به دور سازد و زمینه لیاقت و درک حقایق الهی را در خود به وجود آورد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.