مقاله تاثیر دمای آب آشامیدنی و افزودن مکمل کربنات پتاسیم به جیره بر عملکردهای فیزیولوژیک و فراسنجه های خونی گاوهای شیری طی تنش گرمایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر دمای آب آشامیدنی و افزودن مکمل کربنات پتاسیم به جیره بر عملکردهای فیزیولوژیک و فراسنجه های خونی گاوهای شیری طی تنش گرمایی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دمای آب آشامیدنی و افزودن مکمل کربنات پتاسیم به جیره بر عملکردهای فیزیولوژیک و فراسنجه های خونی گاوهای شیری طی تنش گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دمای آب آشامیدنی و افزودن مکمل کربنات پتاسیم به جیره بر عملکردهای فیزیولوژیک و فراسنجه های خونی گاوهای شیری طی تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دمای آب آشامیدنی و افزودن مکمل کربنات پتاسیم به جیره بر عملکردهای فیزیولوژیک و فراسنجه های خونی گاوهای شیری طی تنش گرمایی :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
این آزمایش به منظور تعیین اثرات دمای آب آشامیدنی و افزودن مکمل کربنات پتاسیم در جیره برمصرف خوراک، دمای رکتوم، ضربان قلب، نرخ تنفس و فراسنجههای خون گاوهای شیری طی تنش گرمایی انجام شد. در این تحقیق از ۶۱ راس گاو هلشتاین چندشکمزایش در قالب طرح چرخشی متوازن با چهار تیمار با آرایش آزمایش فاکتوریل۲×۲ در چهار دوره هر دوره سه هفته با فواصل یک هفتهای استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل دو سطح دمای آب، خنک و معمولی ۶۲ و ۲۲ درجه سانتیگراد و دو سطح کربنات پتاسیم در جیره صفر و۰/۹۶ درصد ماده خشک بود. متوسط شاخص دما رطوبت در کل دوره آزمایش برابر با ۸۵/۵ بود مصرف خوراک گاوها به صورت روزانه اندازهگیری شد. در پایان هر دوره، نمونه خون از سیاهرگ دم جمعآوری گردید. دمای رکتوم، ضربان قلب و نرخ تنفس سه بار در هر دوره اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که دمای آب آشامیدنی و افزودن مکمل کربنات پتاسیم در جیره تاثیر معنیدار بر تولید شیر، درصد چربی و پروتئین شیر، دمای رکتوم، ضربان قلب و غلظت ازت اورهای و اجسام کتونی خون گاوهای شیری در کل دوره تحقیق نداشت، ولی اثر دمای آب آشامیدنی بر مصرف خوراک معنیدار بود به طوری که با استفاده از آب با دمای معمولی °C 22 مصرف خوراک افزایش یافت ۰۲ P>. اثر افزودن مکمل پتاسیم به جیره بر نرخ تنفس گاوها معنیدار بود و استفاده از آن در جیره باعث کاهش نرخ تنفس شد >0/02 P. در مجموع نتایج نشان داد که دمای آب آشامیدنی تاثیری بر شاخصهای فیزیولوژیک مورد مطالعه نداشت ولی آب معمولی باعث افزایش مصرف خوراک شد. افزودن مکمل پتاسیم تاثیری بر شاخصهای مورد مطالعه نداشت ولی نرخ تنفس را کاهش داد. نتایج این تحقیق، خنک کردن آب آشامیدنی گاوها و افزودن مکمل پتاسیم به جیره آنها در شرایط تنش حرارتی را توصیه نمیکند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.