بررسی کشت محصولات سبزی و صیفی سالم و ارگانیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کشت محصولات سبزی و صیفی سالم و ارگانیک دارای ۱۳۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کشت محصولات سبزی و صیفی سالم و ارگانیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

تاریخچه

همزمان با تاسیس موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر در سال ۱۳۳۸، تحقیقات مربوط به محصولات سبزی و صیفی نیز با مبنای یک برنامه مدرن ابتدا برای شناخت ارقام بومی و محلی و سلکسیون و خالصسازی آنها شروع شد و سپس با ورود ژرم پلاسمهای جدید سیبزمینی و پیاز و سایر محصولات سبزی و صیفی برنامه شناخت ارقام مناسب جدید و سازگار خارجی از طریق روشهای علمی و آزمایشات مقایسه ارقام و تعیین نیازهای زراعی ارقام تولید بذر مادری و توزیع بذر گواهی شده پیریزی گردید. از سال ۱۳۵۸ بخش تحقیقات سبزی و صیفی به طور مستقل فعالیت›های خود را تحت مدیریت مؤسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر ادامه دارد و در سال ۱۳۷۶ تحقیقات صیفی و سبزی به ورامین منتقل گردید و فعالیتهای محصولات سیب زمینی و پیاز و حبوبات آبی تحت بخش تحقیقات سیب زمینی و پیاز در کرج فعالیتهای خود را شروع نمود و در حال حاضر تحقیق این بخش در ۲۰ مرکز تحقیقاتی کشاورزی به اجرای طرحهای تحقیقاتی در زمینه محصولات ذیر بط اشتغال دارند.
از نظر کادر فنی این بخش شامل دو نفر دکتر و ۲۴ نفر کارشناس ارشد به عنوان پژوهنده و ۲۴ نفر کارشناس و ۳۹ نفر افراد دیگر کادر میباشد.
در حال حاضر دکتر سپهوند در سال ۱۳۸۳ ریاست بخش را بر عهده دارند که خود ایشان هم در زمینه پیاز تحقیقاتی را انجام داده اند.
این بخش علاوه بر انجام فعالیتهای تحقیقاتی در زمینه پیاز و سیبزمینی و حبوبات آبی فعالیتهای جنبی دیگری را نیز انجام میدهند که به قرار زیر است:
۱ ـ مشارکت در برگزاری و تدریس کلاسهای از آموزی کارشناسان و تکنسینهای تحقیقاتی.
۲ ـ برنامه ریزی در خصوص کارآموزی تابستانه دانشجویان مقاطع کارشناسی و کاردانی.
۳ ـ برگزاری گروههایی سالیانه محصولی جهت بررسی طرحهای تحقیقاتی مورد نظر موسسات تحقیقاتی و دستگاههای اجرائی.
۴ ـ مشارکت در آموزش فنی بازرسین مزارع تولید کننده سیبزمینی بذری با سازمان حفظ نباتات در جهت ارتقاء کیفی غدد بذری تولیدی.
۵ ـ آموزش دانشجویان دورههای کارشناسی دانشگاههای کشور در قالب دورههای کارآموزی.

منابع مورد استفاده:

۱-بی نام.۱۹۹۲.آمار نامه FAO-1992
۲- بی نام.آمارنامه وزارت کشاورزی.
۳- بی نام.۱۳۷۰ الی ۱۳۷۲.گزارشات نتایج طرحهای تحقیقاتی حبوبات در استان مرکزی.
۴- بی نام. سالهای ۱۳۶۰ الی ۱۳۷۰.گزارشات نتایج آزمایشات تحقیقاتی حبوبات.
۵- بی نام. ۱۳۷۵.گزارش نتایج آزمایشات بهزراعی و تولید بذربخش تحقیاقت حبوبات-
۶- بی نام.۱۳۷۴.سازگاری ارقام لوبیا قرمز- تبریز، – کنگره انجمن زراعت و اصلاح نباتات.
۷- بی نام.۱۳۷۵.سازگاری ارقام لوبیا چیتی- اصفهان، – کنگره انجمن زراعت و اصلاح نباتات.
۸- بی نام.۱۳۷۳.گزارش نتایج آزمایشات تحقیقات حبوبات اصفهان-
۹- بی نام.۱۳۷۲.گزارشات نتایج آزمایشات حبوبات در استان مرکزی.
۱۰- بی نام.۱۳۷۲.گزارشات نتایج آزمایشات حبوبات خراسان سال.
۱۱- بی نام.۱۳۷۳.گزارشات منابع آزمایشات سالیانه لوبیا.
۱۲- بی نام.۱۳۷۵.گزارش خلاصه مقالات کنگره زراعت و اصلاح نباتات اصفهان.  سازگاری ارقام لوبیا چیتی.
۱۳- بی نام.۱۳۷۴.گزارش منابع سالیانه آزمایشات لوبیا.
۱۴- بی نام.۱۳۷۴.گزارش سازگاری ارقام لوبیا چیتی.
۱۵- بی نام.۱۳۷۶.گزارش سازگاری ارقام لوبیا قرمز .
چهارمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران- اصفهان.
۱۶- علوی شهری.۱۳۶۱.- حسین- کاشت، داشت و برداشت بذر حقیقی سیب‌زمینی مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان.
۱۷- عمادی. ۱۳۷۵.- محمد امین دورگ‌گیری در سیب‌زمینی چکیده مقالات
۱۸- کیمیا طلب محمدرضا.۱۳۷۴. تولید بذر حقیقی سیب‌زمینی (TPS) به روش‌های مختلف خلاصه مقالات دومین سمینار تحقیقات سبزی و صیفی.
۱۹- مرتضوی بک. ۱۳۶۸.- احمد- گزارش علمی ماموریت آموزشی و فراگیری تکنیک‌های تکثیر سریع سیب‌زمینی  مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان .
۲۰- Vam Schonven A&O.Voy Sest (1992), Cimmon beans Research for cropimprorment/ CiAT

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.