مقاله بررسی محدوده و عمق کانسار مس میامی با مدلسازی داده های پلاریزاسیون القایی و رزیستیویته به روش لونبرگ-مارکوارت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی محدوده و عمق کانسار مس میامی با مدلسازی داده های پلاریزاسیون القایی و رزیستیویته به روش لونبرگ-مارکوارت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی محدوده و عمق کانسار مس میامی با مدلسازی داده های پلاریزاسیون القایی و رزیستیویته به روش لونبرگ-مارکوارت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی محدوده و عمق کانسار مس میامی با مدلسازی داده های پلاریزاسیون القایی و رزیستیویته به روش لونبرگ-مارکوارت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی محدوده و عمق کانسار مس میامی با مدلسازی داده های پلاریزاسیون القایی و رزیستیویته به روش لونبرگ-مارکوارت :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف نهایی این مطالعه، مشخص کردن محدوده و عمق کانسار مس با مدلسازی داده های برداشت شده مقاومت ویژه الکتریکی و پلاریزاسیون القایی توسط تکنیک های وارون سازی در منطقه میامی شاهرود می باشد. از اینرو، پس از پی جویی های اولیه زمین شناسی و بررسی رخنمون های کانسار مس در منطقه، خط برداشت IP-RS عمود بر امتداد ساختار طراحی شد. داده های پلاریزاسیون القایی IP و مقاومت ویژه الکتریکی RS در ۳۳ ایستگاه توسط دستگاه ABEM-SAS4000 برداشت شدند. داده های برداشت شده در عملیات صحرایی، در حقیقت یک سری اعداد خام می باشند که توجیه دقیق رفتار لایه های زیر سطحی، از روی این داده ها به طور مستقیم غیرممکن است. بدین منظور تعیین رابطه بین داده های صحرایی به دست آمده و توزیع خواص فیزیکی زمین مورد مطالعه و به عبارت دیگر مدلسازی داده های برداشت شده، جهت توجیه رفتار لایه های زیرسطحی، ضروری می باشد. تکنیک وارون سازی حداقل مربعات غیر خطی که اساس آن بر مبنای روش گوس نیوتون است از جمله پرکاربردترین تکنیک های مدلسازی است. ولیکن بزرگترین – عیب آن این است که وقتی که مقادیر اولیه مسئله خیلی از جواب دور باشند، ضعیف عمل کرده و حتی ممکناست کاملاً مسیر کاهش را گم کرده و هرگز به جواب همگرا نشود. لذا بر آن شدیم تا در این مطالعه با بهره جویی از تکنیک جدید لونبرگ مارکوارت تا حدودی مدل حاصله را بهبود بخشیم. در این مطالعه، با استفاده از – روش وارون سازی داده ها با تکنیک لونبرگ مارکوارت در نرم افزار – ZondRes2D و نیز بهینه سازی به روش حداقل مربعات غیر خطی در نرم افزار Res2dinv ، شبه مقاطع و مقاطع بارپذیری و مقاومت ویژه الکتریکی رسم شده و پس از تفسیر کیفی و کمی مدل، مقطع زمین شناسی حاصله ترسیم شد و نهایتاً محل و عمق تقریبی آنومالی معرف کانسار مس در منطقه مذکور و نیز نقطه پیشنهادی جهت حفاری مشخص گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.