مقاله پتروگرافی و کانیشناسی توده نفوذی میزبان کانیسازی مس طلا – مولیبدن قرهچیلر، شمالخاور خاروانا، آذربایجان شرقی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پتروگرافی و کانیشناسی توده نفوذی میزبان کانیسازی مس طلا – مولیبدن قرهچیلر، شمالخاور خاروانا، آذربایجان شرقی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پتروگرافی و کانیشناسی توده نفوذی میزبان کانیسازی مس طلا – مولیبدن قرهچیلر، شمالخاور خاروانا، آذربایجان شرقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پتروگرافی و کانیشناسی توده نفوذی میزبان کانیسازی مس طلا – مولیبدن قرهچیلر، شمالخاور خاروانا، آذربایجان شرقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پتروگرافی و کانیشناسی توده نفوذی میزبان کانیسازی مس طلا – مولیبدن قرهچیلر، شمالخاور خاروانا، آذربایجان شرقی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
کانیسازی مس- طلا- مولیبدن قرهچیلر در زون البرز- آذربایجان و در فاصله ۳۰ کیلومتری شمالخاور خاروانا واقع شده است. سنگ میزبان کانیسازی در قرهچیلر بخشهایی از باتولیت قرهداغ میباشد. این باتولیت از فازهای مختلف با ترکیب سنگشناسی گابرو تا گرانیت تشکیل شده است و از نظر سنی به ائوسن بالایی- میوسن زیرین نسبت داده میشود. براساس مطالعات سنگنگاری، تودههای نفوذی میزبان کانیسازی در قرهچیلر دارای ترکیب گرانودیوریت- کوارتزمونزودیوریت، گرانیت، استوکهای کوارتز مونزونیتی و دایکهای اسیدی و حدواسط هستند. توده گرانودیوریتی- کوارتزمونزودیوریتی بافت هتروگرانولار داشته و کانیهای اصلی آن شامل پلاژیوکلاز، کوارتز، ارتوز و آمفیبول میباشند که با اندکی بیوتیت، زیرکن، آپاتیت، اسفن و کانیهای کدر همراهی میشوند. گرانیتها دارای بافت پورفیری بوده و از ارتوز، پلاژیوکلاز، کوارتز و بیوتیت همراه با اندکی زیرکن و آپاتیت تشکیل شدهاند. توده کوارتزمونزونیتی بافت میگروگرانولار داشته و از ارتوز، پلاژیوکلاز، کوارتز، بیوتیت و هورنبلند به همراه کانیهای کدر، زیرکن، اسفن و آپاتیت تشکیل شده است. دایکهای اسیدی و حدواسط بافت پورفیری و فلسوفیری نشان داده و دارای پلاژیوکلاز، ارتوز، کوارتز و بیوتیت با اندکی زیرکن، آپاتیت و کانیهای کدر میباشند. سنگ میزبان کانیسازی در قرهچیلر تودههای گرانودیوریتی هستند که در اثر دگرسانی، کانیهای سریسیت، کلریت، اپیدوت در آنها ایجاد شده است. دگرسانیهای سریسیتی،پتاسیک و سیلیسی از گسترش بالایی در منطقه برخوردار بوده و رگههای کوارتزی حاوی کانیسازی را دربر گرفتهاند. نتایج مطالعات انجامشده نشان میدهد کانیسازی در منطقه قرهچیلر احتمالاً از نوع ذخایر مرتبط با تودههای نفوذی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.