مقاله مروری بر کاربرد فناوری نانو در بستهبندی محصولات غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر کاربرد فناوری نانو در بستهبندی محصولات غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر کاربرد فناوری نانو در بستهبندی محصولات غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر کاربرد فناوری نانو در بستهبندی محصولات غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر کاربرد فناوری نانو در بستهبندی محصولات غذایی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
به طور کلی ظهور انقلاب صنعتی، تحول اساسی در نظام تولید کالا ایجاد کرده و جهان را با موج عظیمی از کالاهای گوناگون روبرو کرده است. تنوع کالاها و رقابت فشرده میان تولید کنندگان و بازرگانان، ضرورت صنعت بسته بندی نوین را آشکار می- سازد. درصنعت غذا، بسته بندی یکی از عوامل موثر در حفظ کیفیت و ایمنی غذا میباشد. امروزه صنایع بستهبندی از فناوری نانو در نگهداری و ماندگاری محصولات خود بهره میگیرند. نانو کامپوزیتها به عنوان ترکیب رایج و جدیدی از نانو مواد هستند که استفاده از آنها در ساختار پلیمرها، موجب بهبود عملکرد پلیمر در بستهبندی صنایع غذایی میشود. کارایی بالای نانوذرات و نانولولهها، زمینهء بکارگیری این ترکیبات را در ساختار پلیمرهای قابل کاربرد در صنعت بستهبندی مواد غذایی فراهم نموده است. در این مقاله مروری به نقش فناوری نانو و نانوپلیمرها در صنعت غذا و بستهبندی به منظور بالا بردن ماندگاری آنها اشاره میگردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.