مقاله تاثیر چای بر تغییر مقدار استاندارد جهانی فلوئور برای ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر چای بر تغییر مقدار استاندارد جهانی فلوئور برای ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر چای بر تغییر مقدار استاندارد جهانی فلوئور برای ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر چای بر تغییر مقدار استاندارد جهانی فلوئور برای ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر چای بر تغییر مقدار استاندارد جهانی فلوئور برای ایران :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
فلوئور عنصری اساسی برای سلامت انسان بویژه در سلامت دندان و استخوانهاست اما مقادیر بیش از حد مجاز آن باعث بیماریهای مختلفی از جمله فلوروسیس و کاهش بهره هوشی میشود. مقادیر مجاز تعیین شده توسط سازمانهای جهانی مانند سازمان جهانی بهداشت، در بیشتر کشورها مورد استفاده قرار میگیرد. اما بررسی انجام شده در این تحقیق نشان میدهد که علیرغم پایین بودن غلظت های اندازهگیری شده در آب آشامیدنی مناطقی مانند اهواز mg/L 0.18 در مقایسه با حد بهینه استاندارد سازمان جهانی بهداشت mg/L 1.5 ، بیماری فلوروسیس دندانی بسیار شایع میباشد. لذا به نظر میرسد عوامل تغذیهای مانند مصرف چای نقش مهمی در افزایش مقدار ورودی فلوئور به بدن داشته باشد. در نتیجه، پیشنهاد میگردد استاندارد محلی بر اساس آب و هوا و رژیم تغذیهای به خصوص چای برای مناطق مختلف کشور در نظر گرفته و به مقادیر استاندارد جهانی استناد نگردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.