مقاله اثر دانک کفیر بر خواص آنتی اکسیدانی نوشیدنی شیر فندق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر دانک کفیر بر خواص آنتی اکسیدانی نوشیدنی شیر فندق دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر دانک کفیر بر خواص آنتی اکسیدانی نوشیدنی شیر فندق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر دانک کفیر بر خواص آنتی اکسیدانی نوشیدنی شیر فندق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر دانک کفیر بر خواص آنتی اکسیدانی نوشیدنی شیر فندق :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
با توجه به اهمیت مغزها در بهبود سلامتی از جمله جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی و اهمیت استفاده بهینه ازضایعات کارخانجا از جمله آب پنیر، در این پروژه نوشیدنی جدیدی بر پایه آب پنیر و فندق تولیدشد و به دلیل نقش موثری که ترکیبا آنتی اکسیدانی در محافظت از بدن در موابش تخریب ناشی از تنر های اکسیداتیودارند، خصوصیا آنتی اکسیدانی این نوشیدنی مورد بررسی قرار گرفت و تا یر فرآیند تخمیر توسط دانک کایر بر روی این خصوصیا ارزیابی گردید . ویژگی آنتی ف الیتت اییتا کننتدگی و قتدر لاتته ، HPPD اکسیدانی نمونه ها توسط ۳ روش شامل قدرت خنثی کنندگی رادیکال آزادکنندگی یون آهن مورد بررسی قرار گرفت و نتایج آزمایشا نشان داد که نمونه شیر فندق تخمیر نشده قدرت آنتی اکسیدانی توریبا بالایی دارد و تخمیر نمونه ها توسط دانک کایر سبب بهبود خصوصا آنتی اکسیدانی از جمله قدرت خنثتی کننتدگی رادیکال آزاد و قدر اییا کنندگی می شود اما قدر لاته کنندگی نمونه های تخمیر نشده و تخمیر شده تفاوت معنی داری باهم نداشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.