مقاله اثرات آماده سازی،دما و روش های مختلف خشک کردن بر باز جذب آب نمونه های خشک شده انگور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات آماده سازی،دما و روش های مختلف خشک کردن بر باز جذب آب نمونه های خشک شده انگور دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات آماده سازی،دما و روش های مختلف خشک کردن بر باز جذب آب نمونه های خشک شده انگور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات آماده سازی،دما و روش های مختلف خشک کردن بر باز جذب آب نمونه های خشک شده انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات آماده سازی،دما و روش های مختلف خشک کردن بر باز جذب آب نمونه های خشک شده انگور :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
خشک کردن یکی ازروشهای متداول جهت افزایش ماندگاری موادغذایی به شمار میرود دراین تحقیق اثرات دما درسه سطح ۶۰و۷۰و۸۰ درجه سانتیگراد و روش اماده سازی درچهارسطح بدون اماده سازی اماده سازی با کربنات پتاسیم ۵و۲درصد روغن سبزه اماده سازی با هیدروکسید سدیم ۰/۵درصد و اماده سازی با کربنات پتاسیم ۲/۵و۰/۲۵درصد هیدروکسید سدیم و ۲درصد روغن سبزه با استفاده ازدوروش خشک کردن هوای داغ و روش ترکیبی مایکروویو همراه باه وای داغ برروی جذب مجدد اب نمونه های خشک شده انگور بررسی شد نتایج بدست آمده نشان داد که پارامترهای دما اماده سازی محصول و روش خشک کردن اثرات بسیار معنی داری برمیزان بازجذب اب دارند و جذب آب محصولات خشک شده به شدت تابع فرایند خشک کردن میباشد بطوریکه نمونه هایی که با استفاه ازمایکروویو خشک شده اند کمترین میزان جذب آب را درمقایسه با سایر نمونه ها داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.