مقاله اثرات بو دادن و حرارت دادن بر روی ترکیب شیمیایی، اسیدهای آمینه و پایداری روغن دانه های گلرنگsafflower)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات بو دادن و حرارت دادن بر روی ترکیب شیمیایی، اسیدهای آمینه و پایداری روغن دانه های گلرنگsafflower) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات بو دادن و حرارت دادن بر روی ترکیب شیمیایی، اسیدهای آمینه و پایداری روغن دانه های گلرنگsafflower)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات بو دادن و حرارت دادن بر روی ترکیب شیمیایی، اسیدهای آمینه و پایداری روغن دانه های گلرنگsafflower)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات بو دادن و حرارت دادن بر روی ترکیب شیمیایی، اسیدهای آمینه و پایداری روغن دانه های گلرنگsafflower) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
هدف این مطالعه تعیین اثرات بو دادن و حرارت دادن بر روی ثبات ترکیبی و روغن دانه های گلرنگ می باشد. مقدار رطوبت، کربوهیدرات و فیبر به دلیل حرارت دادن کاهش یافته، در حالی که محتوای چربی و پروتئین افزایش می یابد. ترکیبات اسید چرب نمونه های مورد امتحان قرار گرفته در مقایسه با نمونه های کنترلی کمی تغییر کردند. مقدار کل اسیدهای آمینه در نمونه های کنترل ۱۵۱۲۹ بود، و این مقدار توسط بو دادن و حرارت دادن به ترتیب به ۱۵۸۸ و ۱۸۶۹ میلی گرم در گرم به توان منفی یک درN افزایش یافت. مقدار پروکسید روغن به دلیل حرارت دادن و بو دادن افزایش یافته است، و به مقدار بالاتر از قابل قبول مصرف کننده می رسد . غلظت عناصر عمده مانند سدیم، پتاسیم و مس در دانه های گلرنگ خام به طور معنی داری ( ۰۵(P <0.بالاتر از دانه های بوداده و حرارت داده شده بودند. اثرات بو دادن و حرارت دادن با توجه به حفظ مواد مغذی به طور معنی داری متفاوت بود( ۰۵ P> 0.تنها با این فرق که بو دادن مواد مغذی بیشتری از حرارت دادن حفظ می کند. شدت اوج روغن کنترل با استفاده از طیف سنجیFTIR در مقایسه با روغن های مورد بررسی تغییر داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.