مقاله اثرات ضدمیکروبی اسانسهای گیاهی نعناع و آویشن ابرشاهرود برروی پنیرسفید سنتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات ضدمیکروبی اسانسهای گیاهی نعناع و آویشن ابرشاهرود برروی پنیرسفید سنتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات ضدمیکروبی اسانسهای گیاهی نعناع و آویشن ابرشاهرود برروی پنیرسفید سنتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات ضدمیکروبی اسانسهای گیاهی نعناع و آویشن ابرشاهرود برروی پنیرسفید سنتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات ضدمیکروبی اسانسهای گیاهی نعناع و آویشن ابرشاهرود برروی پنیرسفید سنتی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
ازمباحث عمده درصنایع تولیدی حذف عوامل بیماریزایی و فسادمیکروبی است صنایع تولیدی به منظور حفظ سلامت مصرف کننده و خاصیت طعم کنندگی برخی ازاین عصاره ها به دنبال جایگزین کردن عوامل ضدمیکروبی طبیعی به جای تیمارهای شیمیایی می باشند دراین تحقیق تاثیر دونوع اسانس طبیعی اویشن ابرشاهرود و نعناع با سطوح مختلف ۱۰۰۰ppm 600ppm 200ppm و درزمان ۱و۴و۷ هفته پس ازتولید مورد ازمونهای شیمیایی میزان جذب نمک و میکروبی توتال کانت و ارزیابیهای حسی و ظاهری قرارگرفت بطور کلی مشخص شد اسانس نعناع و اویشن ازنظر قدرت میکروب کشی عملکرد مشابه ای دارند اما خاصیت انتی میکروبی دراسانس ها با گذشت زمان تابع غلظت نمی باشد ازطرفی میزان جذبنمک درپنیرهایی با اسانس نعناع به نسبت اسانس اویشن بطور معنی داری کمتر بودها ست درارزیابی حسی اسانس نعناع نسبت به اویشن مقبولیت بیشتری داشته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.