مقاله اثربسته بندی با اتمسفرتعدیل یافته درجذب روغن و میزان ویتامین ث درسیب زمینی خشک شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثربسته بندی با اتمسفرتعدیل یافته درجذب روغن و میزان ویتامین ث درسیب زمینی خشک شده دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثربسته بندی با اتمسفرتعدیل یافته درجذب روغن و میزان ویتامین ث درسیب زمینی خشک شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثربسته بندی با اتمسفرتعدیل یافته درجذب روغن و میزان ویتامین ث درسیب زمینی خشک شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثربسته بندی با اتمسفرتعدیل یافته درجذب روغن و میزان ویتامین ث درسیب زمینی خشک شده :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
به منظور مطالعه ی اثربسته بندی و انبارمانی برکیفیت سیب زمینی خشک شده سیب زمینی ها پس ازفراوری درتوان ۶۰۰ مایکروویو خشک شده و درپوشش های پلی پروپیلن اصلاح شده ی دو محوره ی شفاف پلی پروپیلن اصلاح شده ی دو محوره ی صدفی و پلی اتیلن پلی امید درشرایط خلا اتمسفر ازت و اتمسفر معمولی بسته بندی شدندسپسد رفاصله زمانی ۶۰و۱۲۰روز مورد بررسی قرارگرفتند داده ها با ازمایش فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی با استفاده ازنرم افزار SAS انالیز و مقایسه میانگین ها توسط ازمون چنددامنه ای دانکن صورت گرفت مقدار اسید اسکوربیک باقی مانده درمحصول شاخص کیفی محصول است و نتایج بدست آمده نشان داد کمترین تغییر درمیزان ویتامین ث درپوششهای پلی اتیلن پلی امید بود ازانجا که با افزایش ماده خشک میزان جذب روغن کاهش می یابد سیب زمینی های پیش تیمار شده با اب درپوشش های شفاف درشرایط ازت به علت کاهش ماده جامد و رطوبت افزایش درمیزان جذب روغن داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.