مقاله اثربوجاری ورطوبت روی برخی ازویژگیهای کیفی گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثربوجاری ورطوبت روی برخی ازویژگیهای کیفی گندم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثربوجاری ورطوبت روی برخی ازویژگیهای کیفی گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثربوجاری ورطوبت روی برخی ازویژگیهای کیفی گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثربوجاری ورطوبت روی برخی ازویژگیهای کیفی گندم :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
دراین مطالعه برخی ازویژگیهای کیفی دانه گندم رقم n80-18 دراستان گلستان شامل وزن هزاردانه هکتولیتر میزان گلوتن مرطوب,ph درسه سطح بوجاری ۰و۵۰و۱۰۰درصد و تحت رطوبت های ۱۰و۱۲و۱۴درصد مورد بررسی قرارگرفت اثربوجاری و رطوبت میزان هکتولیتر گلوتن مرطوب و PH درسطح ۹۹درصد و وزن هزاردانه درسطح ۹۵درصد معنی دارگشت همچنین اثرمتقابل رقم و رطوبت برای ویژگی گلوتن مرطوب معنی دار P<0/05 شد مقدار گلوتن به صورت معنی داری با افزایش رطوبت کاهش P<0/01 و با افزایش میزان بوجاری افزایش P<0/01 یافت نتایج نشان داد با افزایش میزان رطوبت مقادیر وزن هزاردانه به میزان ۴/۹۸ درصد افزایش و هکتولیتر و گلوتن مرطوب به ترتیب به میزان ۴/۹۵و۴/۶۳ درصد کاهش یافتند با افزایش درصد بوجاری مقدار هکتولیتر از۷۸/۹۹به ۸۰/۷۲کیلوگرم برصدلیتر گلوتن مرطوب از۲۳/۶ه۸به ۲۴/۱۲ درصد و وزن هزاردانه از۳۳/۷۸به ۳۵/۵۰ گرم افزایش یافت همچنین دراین مطالعه مقایسه میانگین ویژگیهای کیفی دانه گندم تحت تاثیر رطوبت و بوجاری با استفاده ازازمون چنددامنه ای دانکن انجام شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.