مقاله ارزیابی اثر آنتیاکسیدانی عصاره پوست سیب زمینی در به تاخیراندازی اکسیداسیون روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر آنتیاکسیدانی عصاره پوست سیب زمینی در به تاخیراندازی اکسیداسیون روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر آنتیاکسیدانی عصاره پوست سیب زمینی در به تاخیراندازی اکسیداسیون روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر آنتیاکسیدانی عصاره پوست سیب زمینی در به تاخیراندازی اکسیداسیون روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر آنتیاکسیدانی عصاره پوست سیب زمینی در به تاخیراندازی اکسیداسیون روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
امروزه آنتیاکسیدانهای سنتزی اثرات نامطلوبی همچون اثر جهشزایی و سرطان در بدن انسان دارند و به تدریج ازلیست آنتیاکسیدانهای مصرفی حذف میشوند، لذا تهیه و تولید آنتیاکسیدانهای طبیعی به عنوان جانشین ضروریمیباشد. در این تحقیق، ابتدا ترکیبات فنولی و توکوفرولی موجود در عصاره پوست سیب زمینی استخراج و سپس به منظور ارزیابی قدرت آنتیاکسیدانی عصاره پوست سیب زمینی در شرایط سرخ کردن مواد غذایی، در غلظت ۸۰۰پیپیام به نمونه روغن آفتابگردان بدون آنتیاکسیدان سنتزی اضافه شد وسپس نمونه روغن آفتابگردان فرموله شده با این آنتیاکسیدان طبیعی تحت شرایط دمایی ثابت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۴ ساعت، در فواصل زمانی ۴ ساعت ( ۲۴ ،۲۰ ،۱۶ ،۱۲ ،۸ ،۴ ،۰ ) از نظر پارامترهای پایداری حرارتی (عدد اسیدی، عدد پراکسید، مقدار کل ترکیبات قطبی) با نمونه روغن حاوی ۱۰۰ پیپیام آنتیاکسیدان سنتزیTBHQمورد مقایسه قرار گرفت، نتایج نشان داد که عصاره پوست سیب زمینی با غلظت ۸۰۰ پیپیام نسبت به آنتیاکسیدان سنتزیTBHQ جهت پایداری اکسایشی موثرتر عمل نموده است. بدین ترتیب میتوان پوست سیب زمینی را به عنوان منبع مناسبی برای آنتیاکسیدانهای طبیعی معرفی نمود و این اثر را ناشی از ترکیبات توکوفرولی و فنولی موجود در آن دانست

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.