مقاله ارزیابی رنگ پوسته و مغز و میزان تخلخل کیک روغنی حاوی آرد جو بدون پوشینه و امولسیفایرسدیم استئاروئیل -۲-لاکتیلات SSL با استفاده ازتکنیک پردازش تصویر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی رنگ پوسته و مغز و میزان تخلخل کیک روغنی حاوی آرد جو بدون پوشینه و امولسیفایرسدیم استئاروئیل -۲-لاکتیلات SSL با استفاده ازتکنیک پردازش تصویر دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی رنگ پوسته و مغز و میزان تخلخل کیک روغنی حاوی آرد جو بدون پوشینه و امولسیفایرسدیم استئاروئیل -۲-لاکتیلات SSL با استفاده ازتکنیک پردازش تصویر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی رنگ پوسته و مغز و میزان تخلخل کیک روغنی حاوی آرد جو بدون پوشینه و امولسیفایرسدیم استئاروئیل -۲-لاکتیلات SSL با استفاده ازتکنیک پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی رنگ پوسته و مغز و میزان تخلخل کیک روغنی حاوی آرد جو بدون پوشینه و امولسیفایرسدیم استئاروئیل -۲-لاکتیلات SSL با استفاده ازتکنیک پردازش تصویر :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
دراین پژوهش اثرآرد جو بدون پوشینه به عنوان جایگزین بخشی ازاردگندم درسه سطح ۰و۱۰و۲۰درصد و امولسیفایر SSL درسه سطح ۰و۰/۵و۱درصد بررنگ پوسته رنگ مغز تخلخل سفتی و پذیرش کلی کیک روغنی موردمطالعه قرارگرفت به منظور انالیز رنگ و میزان تخلخل بافت ازروش پردازش تصویر و نرم افزار Image-J استفاده گردید همچنین با بررسی نتایج مشخص شد که با افزایش میزان امولسیفایر SSL و ارد جو بدون پوشینه در فرمولاسیون میزان مولفه L* پوسته به ترتیب افزایش و کاهش یافت این درحالی بود که نتایج به وضوح نشان داد که بیشترین میزان مولفه L* مغز کیک روغنی مربوط به نمونه حاوی ۱۰درصد ارد جو بدون پوشینه و ۰/۵درصد امولسیفایر SSL و نمونه حاوی ۲۰درصد ارد جو بدون پوشینه و۱درصد امولسیفایر SSL بود علاوه براین با ارزیابی نتایج کمترین میزان سفتی بیشترین میزان تخلخل و بالاترین امتیاز پذیرش کلی به نمونه حاوی ۱۰درصد ارد جو بدون پوشینه و ۰/۵درصد امولسیفایر SSL تعلق گرفت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.