مقاله استفاده ازتکنولوژی پالس نوری درنگهداری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده ازتکنولوژی پالس نوری درنگهداری مواد غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده ازتکنولوژی پالس نوری درنگهداری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده ازتکنولوژی پالس نوری درنگهداری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده ازتکنولوژی پالس نوری درنگهداری مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
تولید غذای سالم و ایمن یکی ازنیازهای اساسی مصرف کننده می باشد استفاده ازروشهای غیرحرارتی برای نگهداری موادغذایی علاوه بربهبودبخشیدن عمرماندگاری کیفیت موادغذایی را نیز حفظ می کند تکنولوژی پالس نوری یکی ازروشهای غیرحرارتی برای نگهداری موادغذایی میب اشد که بیشتر برای میکروبزدایی سطحی بکارمیرود پالس نوری تکرار منظمی ازنور ساطع شده می باشد و محدوده طول موج پالس نوری مابین ۱۱۰۰-۲۰۰ نانومتر میب اشد اسیب به dna و غشا ازمهمترین مکانیسم های غیرفعالسازی میکروبها با پالس نوری محسوب میشود ازکاربردهای پالس نوری میتوان به کاهش اشرشیاکلای و استافیلوکوکوس اورئوس درسطح تخم مرغ افزایش مدت نگهداری سبزیجات افزایش عمر انبارداری کیک غذاهای دریایی و گوشت اشاره نمود ازکاربردهای غیرمیکروب زدایی هم میتوان ازاستفاده آنها درثبات کف ها و بهبود شرایط دربسته بندی با اتمسفر کنترل شده نام برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.