مقاله تاثیر فرآیند سل- ژل تک مرحله ای و دومرحله ای بر خواص فیزیکی و زیست فعالی شیشه های پایه CaO-P2O5-SiO2


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر فرآیند سل- ژل تک مرحله ای و دومرحله ای بر خواص فیزیکی و زیست فعالی شیشه های پایه CaO-P2O5-SiO2 دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فرآیند سل- ژل تک مرحله ای و دومرحله ای بر خواص فیزیکی و زیست فعالی شیشه های پایه CaO-P2O5-SiO2  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فرآیند سل- ژل تک مرحله ای و دومرحله ای بر خواص فیزیکی و زیست فعالی شیشه های پایه CaO-P2O5-SiO2،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فرآیند سل- ژل تک مرحله ای و دومرحله ای بر خواص فیزیکی و زیست فعالی شیشه های پایه CaO-P2O5-SiO2 :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
خواص فیزیکی شیشه های زیست فعال مانند سطح ویژه و اندازه ذرات تاثیر بسزایی در برهمکنش با سلولها و نرخ ایجاد پیوند شیمیایی با بافت دارد. در این مطالعه شیشه زیست سازگار بر پایه سیستم CaO-SiO2-P2O5 به روش سل- ژل به دو طریق متفاوت تهیه شد. سل- ژل تک مرحله ای، که مواد اولیه طی فرایند هیدرولیز در حضور اسید، اکسایش می یابند و فرآیند ژل شدن در طولانی مدت اتفاق می افتد. روش دوم، روش هیدرولیز مواد اولیه و ژل شدن سریع می باشد که با افزایش pH محیط اسیدی با استفاده از آمونیاک انجام می شود. سطح ویژه و مورفولوژی شیشه ها به وسیله آنالیزهای BET و TEM به دست آمد. برای تعیین واکنش پذیری سطح، پودرها داخل محلول شبیه بدن طی مدت زمان های متفاوت غوطه ور شدند و سپس، به وسیله آنالیزهای XRD و FTIR ارزیابی شدند. نتیجه اندازه گیری های BET و TEM نشان داد که در هر دو روش،نانوذرات شیشه زیست فعال تهیه شده است. شیشه تهیه شده به روش اسید- باز ،ساختار مزومتخلخل به همراه ذرات کوچک تر اما سطح ویژه بالاتر داشت. رسوب فاز آپاتیت روی سطوح شیشه ها نشان داد که نرخ رسوب در روش اسید- باز بیشتر از روش اسیدی تک مرحله ای می باشد. به نظر می رسد که واکنش پذیری سطوح (و درنتیجه توانایی برقراری پیوند با استخوان) شیشه های زیست فعال رامی توان با بکارگیری روش سنتز مناسب کنترل کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.