مقاله امنیت غذایی فرآورده های لبنی با جایگزینی سوکرالوز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امنیت غذایی فرآورده های لبنی با جایگزینی سوکرالوز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امنیت غذایی فرآورده های لبنی با جایگزینی سوکرالوز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امنیت غذایی فرآورده های لبنی با جایگزینی سوکرالوز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امنیت غذایی فرآورده های لبنی با جایگزینی سوکرالوز :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
قندهای معمولی درافرادسالم مفید و قابل جذب هستند ولی درافراد با بیماریهای متابولیکی نظیر دیابت و هیپوگلیسمی باعث بروز مشکلات متعدد میشوند به همین دلیل این بیماران ازمصرف محصولات شیرین محروم هستند لذا برای حل مشکل این گروه و همچنین افرادی که به دلیل چاقی میبایستی میزان انرژی مصرفی خود را محدود نمایند می بایست محصولی جایگزین ارایه نمود تا قادر به دریافت ترکیبات مغذی لبنی با یک ترکیب بی ضرر باشند لذا دراین مقاله مزایای کاربرد سوکرالوز درمحصولات غذایی پیشینه کاربرد این ترکیب و اینده فراروی آن برای استفاده هرچه بیشتر درمحصولات غذایی به خصوص درمحصولات لبنی بررسی شده است همچنین ازسوکرالوز به جای قند استفاده شده است اگرچه سوکرالوز ازکلرینه کردن قندمعمولی ساخته میشود ولی اصلا کالری زا نیست زیرا این ماده دربدن هضم نمی شود باتمام فوایدی که ساکاروز به عنوان یک شیرین کننده طبیعی با ویژگیهای عملکردی ممتاز دارد به دلیل ارتابط با برخی مشکلات سلامتی نظیر فشارخون افزایش سطح گلوکز و انسولین خون که به ویژه برای دیابتی ها مضر است و ازطرفی به دلیل مسائل اقتصادی و تکنولوژیکی پژوهشهای روزافزونی جهت جایگزینی مناسب شکر با سایر شیرین کننده ها دردست انجام است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.